Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej

Za tri utakmice Medveščaka u Sisku sve će biti spremno

Medveščak - Linz
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
11.09.2018.
u 13:28

Medveščak će u Sisku ugostiti Dornbirn Bulldogs 22. rujna, dan poslije će biti domaćin Vienna Capitalsima, a 30. rujna stižu Graz 99ers.

Za Sisak, koji je proglašen europskim gradom sporta za 2019. godinu, gostovanje KHL Medveščaka, koji će u tom gradu kao domaćin odigrati prve tri utakmice u EBEL sezoni, veliki je sportski događaj.

Kako je u utorak najavljeno na konferenciji za medije, nakon izgradnje nove Ledene dvorane Zibel, to će biti nova stepenica u razvoju sportova na ledu u Sisku.

Dopredsjednik i direktor hokejaških operacija Medveščaka Markoantonio Belinić rekao je kako će se zbog rekonstrukcije zagrebačke Ledene dvorane vrhunski hokej vratiti u Sisak. Izrazio je zadovoljstvo novom sisačkom dvoranom i pripremama za prvenstvene utakmice, koje teku vrlo dobro.

"Upravo se priprema led i postavlja banda te obavljaju drugi prepremni radovi, pa će dvorana biti još bolja", rekao je Belinić i zahvalio Gradu Sisku te najavio nastavak suradnje kluba i grada.

Nažalost, dvorana raspolaže sa samo 2.000 sjedećih mjesta pa će za prodaju preostati oko 1.000 jer je polovica mjesta rezervirana za pretplatnike.

>>Pogledajte kako je Thompson pjevao Hrgoviću

Medveščak će u Sisku ugostiti Dornbirn Bulldogs 22. rujna, dan poslije će biti domaćin Vienna Capitalsima, a 30. rujna stižu Graz 99ers. Za navijače iz Zagreba organiziran je prijevoz vlakom s polaskom iz Zagreba u 15.09 sati te povratkom u 21.20 sati. Za navijače s ulaznicama sisački prijevoznik Auto prijevoz organizirao i autobusni prijevoz do Ledene dvorane i natrag do željezničkog kolodvora.

Sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček izrazila je uvjerenje kako će se Sisak pokazati kao dobar domaćin i na dostojan način nastavio tradiciju kvalitetnog hokeja u Sisku. Također je napomenula kako grad očekuje još sličnih velikih priredaba na ledu.

Konferenciji za novinare bio je nazočan i Medveščakov prvotimac Ivan Janković koji je napomenuo kako je pedesetak puta igrao na starom, otvorenom klizalištu u Sisku. Rekao je kako se Medveščakovci u Sisku osjećaju kako kod kuće te da će u tri sisačke utakmice dati sve od sebe da pobijede i na taj način zahvale domaćinima.

Na konferenciji za medije predstavljene su ulaznice za sisačke utakmice te novi Medveščakov dres za nadolazeću sezonu, a jedan je primjerak darovan i sisačkoj gradonačelnici Ikić Baniček.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije