Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona

Za sat vremena izabran novi Upravni odbor

aleksandar petrović
Marko Lukunić/PIXSELL
18.03.2015.
u 00:30

– Ovo je bio više kao radni sastanak, a detaljne informacije prezentirat ćemo za javnost u petak na konferenciji za medije – istaknuo je Ivan Artuković.

Skupština košarkaškog kluba Cibona ekspresno je održana u prostorijama kluba. Sat vremena bilo je dovoljno da se jednoglasno izabere novi Upravni odbor kluba.

Uz Aleksandra Petrovića, predsjednika kluba, u novi Upravni odbor izabrani su Ivan Artuković, Dubravko Kmetović, Marko Udovičić i Miljenko Rebić. Nova uprava sastat će se već danas.

– Ovo je bio više kao radni sastanak, a detaljne informacije prezentirat ćemo za javnost u petak na konferenciji za medije – istaknuo je Ivan Artuković.

>>Treba li Cibonu pustiti da propadne i krene ispočetka ili je treba spasiti pod svaku cijenu?

Komentara 2

Avatar links
links
11:30 18.03.2015.

ima li netko od navedenih neku kintu???

Avatar mlijeko
mlijeko
23:43 20.03.2015.

Čitam na jednom portalu da je Cibona najviše dužna od privatnih osoba Klemmu. Nije li njegov odvjetnik Šerić onomad kada je DORH ispitivao transfer Šarića na svim postajama i portalima izjavio da se Klemm odrekao i kamate i glavnice. Koji lažov od odvjetnika Šerića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije