Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Abramović ne štedi

Za obnovu Stamford Bridgea 500 milijuna eura

Roman Abramovič
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
07.03.2017.
u 22:02

Novi stadion bit će na istom mjestu kao i sadašnji, a kapacitet će iznositi oko 60 tisuća mjesta, što je 20 tisuća više nego sada. U sklopu novog stadiona izgradit će se i novi objekti poput restorana, fan shopova, muzeja

U rekonstrukciju Stamford Bridgea vlasnik Chelseaja Roman Abramovič uložit će i do pola milijarde eura, a završetak izgradnje planiran je za sezonu 2021./2022.

Novi stadion bit će na istom mjestu kao i sadašnji, a kapacitet će iznositi oko 60 tisuća mjesta, što je 20 tisuća više nego sada. U sklopu novog stadiona izgradit će se i novi objekti poput restorana, fan shopova, muzeja.

Za vrijeme izgradnje Chelsea će igrati na Wembleyju, što će klub koštati 25 milijuna eura. Novi stadion projektirat će kreatori Allianz Arene u Münchenu.

>>Shakespeare će voditi lisce do kraja sezone

Komentara 1

DO
dommar36
23:13 07.03.2017.

Ljudi nemaju što za jest diljem svijeta i onda se daju ovakvi novci da netko može trčkarat po terenu... Strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije