Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klupski EP u Zagrebu

Za balon u Westinu stiglo već gotovo 800 prijava

Jade Jones
Owen Humphreys/PA Images/PIXSELL
13.11.2020.
u 20:42

Među prijavljenima je trenutačno 11 nacionalnih timova, 16 potvrđenih olimpijaca za OI u Tokiju 2021. te brojni europski i svjetski prvaci

Za Europsko klupsko prvenstvo u taekwondou dosad je prijavljeno blizu 800 sudionika iz 38 zemalja i 150 klubova u muškim i ženskim kategorijama selekcija mlađih i starijih kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora, navode organizatori natjecanja.

Prijave su otvorene do 13. studenoga, a prvenstvo se održava od 21. do 25. studenoga u zagrebačkom hotelu Westin, gdje će natjecatelji biti i smješteni u tzv. balonu.

Među prijavljenima je trenutačno 11 nacionalnih timova, 16 potvrđenih olimpijaca za OI u Tokiju 2021. te brojni europski i svjetski prvaci, među kojima odskače reprezentacija Velike Britanije u čijem sastavu dolazi dvostruka olimpijska pobjednica Jade Jones i trostruka svjetska i europska prvakinja Bianca Walden.  

Hrvatska i Grad Zagreb prvi su put dobili domaćinstvo Europskog klupskog prvenstva, a Europski taekwondo savez organizaciju je povjerio klubovima Karlovac i Jastreb iz Zagreba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije