Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulaznice
Povratak na članak

Za Ajax se plaća u Zagrebu, na popisu i Kečkeš

Navijači koji su na popisu (objavljen na Dinamovim stranicama) ipak će vaučere za ulaznice plaćati u Zagrebu.

Komentari 2

FM
Farma Mouse
19:30 19.10.2009.

stvarno nepotrebno ,stvar je u provijeri petsto navijaca nis drugo,imat ce ih evidentirano rijaMu ,jer huligan i neko kaznjavan ovako i onako nemoze uci u ams.stvar je u popisu a ici ce glumci tam i tatini sinovi a ostatak bbb koji nisu kaznjavani trebali su bojkotirat gostovanje jer ak nemre ic pola neide niti jedan !!! nema veze ako gube zasvirat ce nase trube ! LoSi PlAvI DeCkI Forever

VL
XY
xyxyxy
15:22 19.10.2009.

Navijač sam Dinama, ali ovo je stvarno nepotrebno. Zbog svega što se događalo na prijašnjim gostovanjima, Dinamo se trebao ograditi od bilo kakvog nabavljanja ulaznica, pa makar imali cijelu povijest i sve podatke o navijaču koji ih je kupio. Tada im Uefa, što god da se možda dogodi u Amsterdamu, ne bi mogla ništa kao klubu. To što imaju Dinamova obilježja nije bitno, ne bi Dinamo imao nikakve veze s tim. A ovako će opet prijetit i slat posebne izaslanike koji će zapisivat još koji prijstup do izbacivanja. A ti divljaci nisu navijači, nego nemaju šta radit u životu pa jedva čekaju da idu nekamo i divljaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.