Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajni napadač

Za 19-godišnje 'norveško čudo' zanima se 11 velikana

Erling Braut Haland
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
01.12.2019.
u 15:46

Nagađa se kako bi 1.94 metara visoki napadač već u siječnju mogao napustiti "Mozartov grad" u koji je stigao u siječnju ove godine iz Moldea za devet milijuna eura


Čak 11 europskih nogometnih velikana ove sezone prati igre mladog norveškog napadača Erlinga Brauta Haalanda koji je ove sezone u dresu RB Salzburga postigao 27 golova u 19 nastupa.

Norveški mediji su objavili kako su interes za 19-godišnje 'norveško čudo' pokazali Barcelona, ​​Real Madrid, Bayern, Borussia Dortmund, Juventus, Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal, Valencia i Sevilla.

Nagađa se kako bi 1.94 metara visoki napadač već u siječnju mogao napustiti "Mozartov grad" u koji je stigao u siječnju ove godine iz Moldea za devet milijuna eura.

Haaland je ove sezone zabio osam golova u pet nastupa u Ligi prvaka, a vrijednost mu je na Transfermarktu skočila s 12 na 30 milijuna eura

- Erling ima nevjerojatan potencijal - rekao je sportski direktor RB Salzburga Christoph Freund.

Nedavno su engleski mediji objavili kako je Manchester City spreman platiti 60 milijuna eura za 19-godišnjeg norveškog napadača, dok je Manchester United navodno za njega pripremio čak 70 milijuna eura.

- Trenutačno na našem stolu nema službene ponude. Opušteni smo i Erling je opušten. Uživamo u vremenu s njim. Lijepo je što imamo 19-godišnjaka kojeg žele mnogi veliki klubovi u Europi - dodao je Freund u razgovoru za Verdens Gang.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije