Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masters u Londonu

Murray pobijedio Nishikorija u najdužem meču u povijesti završnih turnira

Andy Murray
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
16.11.2016.
u 19:08

Murray je u prvom kolu pobijedio Marina Čilića, a večeras i Nishikorija i to nakon tri sata i 12 minute igre što je postao najduži meč u povijesti završnih turnira

Vodeći tenisač svijeta Britanac Andy Murray upisao je i drugu pobjedu na završnom ATP Mastersu u Londonu nakon što je pobijedio Japanca Keija Nishikorija 6:7 (9), 6:4, 6:4.

Murray je u prvom kolu pobijedio Marina Čilića, a večeras i Nishikorija i to nakon tri sata i 12 minute igre što je postao najduži meč u povijesti završnih turnira.

S dvije pobjede Murray je praktički osigurao plasman u polufinale. Mjesto među četiri najbolja Britanac bi mogao osigurati već danas pobijedi li Čilić Švicarca Stana Wawrinku.

- Borio sam se do kraja. Kei me tjerao na mnogo trke, morao sam se boriti za svaki poen. Sretan sam zbog ove pobjede, jer za ovakve trenutke radite cijeli život. Ovo je bilo nešto nevjerojatno - kazao je Murray.

U drugom meču drugog kola 'John McEnroe' skupine večeras će igrati Marin Čilić i Stan Wawrinka, koji su zabilježili poraze u prvom kolu.

Komentara 2

DU
Deleted user
20:19 16.11.2016.

Plasman u polufinale Skot bi mogao osigurati već danas ukoliko Čilić pobijedi Stana Wawrinku, hehe. Navijam naravno za Čilića, ali Murray nije zasluzio da mu Čilić i po treci put pomogne, jer je vrlo nezahvalan i kritizira dobrocudnog Marina, cak i njegove hlacice, pardon tenisice.

DH
dalibor.hren
16:36 17.11.2016.

Nadam se da će Škotovom stilu igranja netko naći kontru i da će uskoro ispasti iz prvih 100, zajedno sa svojom majčicom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije