Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup LEN-a

Mladost i POŠK igrali neodlučeno

Mladost - POŠK
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/10
28.10.2016.
u 23:30

Po dva gola za Mladost postigli su Luka Bukić i Ivan Zović, dok su dvostruki strijelci za POŠK bili Ivo Begović, Andro Franičević i Marin Borovčić

U susretu 1. kola skupine E drugog kruga kvalifikacija Kupa LEN-a na bazenu uz Savu hrvatski predstavnici, zagrebačka Mladost i splitski POŠK igrali su 8:8 (3:2, 4:3, 0:1, 1:2).

Po dva gola za Mladost postigli su Luka Bukić i Ivan Zović, dok su dvostruki strijelci za POŠK bili Ivo Begović, Andro Franičević i Marin Borovčić.

U drugom susretu 1. kola talijanski Posillipo je svladao mađarski BVSC-Zuglo sa 12:8.

U 2. kolu u subotu igraju POŠK - Posillipo (17.30 sati) i Mladost - BVSC-Zglo (19 sati), dok će u 3. kolu u nedjelju igrati BVSC-Zuglo - POŠK (10.30 sati) i Posillipo - Mladost (12 sati).

Plasman u sljedeći krug Kupa LEN izborit će dvije prvoplasirane momčadi s ovoga turnira.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije