Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od pojačanja

Propao veliki posao Dinama: Sylla nije prošao liječnički, plavi se okreću Cafuu

Yacouba Sylla
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
06.07.2017.
u 22:10

Kapetan reprezentacije Malija s 28 nastupa za nacionalnu vrstu ne dolazi u Dinamo jer nije zadovoljio na liječničkim pregledima.

Sve je bilo gotovo, Yacouba Sylla od srijede je bio u Zagrebu, danas je samo trebao proći liječnički pregled i igrač francuskog Rennaisa koji je prošlu sezonu igrao na posudbi u Montpelliereu i kapetan Malija trebao je potpisati ugovor s Dinamom.

Čekao ga je Ivajlo Petev na pripremama u Sloveniji, trebao je već večeras biti s plavima i tri dana trenirati, ali Sylla nije došao u Moravske Toplice već će otići kući.

- Igrač nije zadovoljio na liječničkom pregledu – prenio je glasnogovornik Dinama Alen Lesički.

To sad otvara nova pitanja, može li se Dinamo okrenuti nekom novom imenu, a spominje se Cafu, zadnji vezni iz francuskog Lorienta, ili će čekati potpuni povratak sjajnog Arijana Ademija, tek treba vidjeti.

Kako bilo, igrač koji je igrao i za Aston Villu protiv, među ostalima i Manchester Uniteda i Ryana Giggsa, koji je kapetan reprezentacije Malija s 28 nastupa za nacionalnu vrstu ne dolazi u Dinamo jer nije zadovoljio na liječničkim pregledima. A plavima, ako nisu spremni čekati Ademija, treba defenzivni zadnji vezni, čovjek za prljave poslove, kad već nisu prepoznali Jonasa kojeg su imali i koji je baš takav igrač.

Komentara 7

Avatar cluesblues
cluesblues
23:51 06.07.2017.

jos jedan uspjeh strasnog skauta marijana vlaka, di ih taj sam nalazi...a ovom mora da fali jedna noga, jer kraj dinamovih doktora prolaze kojekakvi invalidi, recimo leskovic je uredno bil proglasen zdravim i s prvog treninga ravno na sestomjesecno bolovanje, a evo ga i sad je vise na bolovanju nego igra ...

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:29 06.07.2017.

veli junaci!pa ti nemaš pojma o nogometu!

FT
feel_the_coruption
09:47 07.07.2017.

Nije htil potpisati građanski ugovor sa mamićem. Onaj stari poznati, kupi anonimca, kaže mu primat ćeš plaću, ali meni pola. I svima dobro. To što sammir sada radi. Prima OGROMNU plaću, pije, slabo trenira, zauzvrat pola plaće svaki mjesec mamiću. Legalna pljačka. Možeš kad si istodobno igraču i menađer, i predstavnik kluba i predstavnik saveza :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije