Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tenis

WTA New Haven: Poraz Lučić-Baroni

Mirjana Lučić-Baroni
Foto: Reuters/PIXSELL
23.08.2017.
u 10:53

Bio je ovo drugi međusobni susret Lučić-Baroni i Peng i prva pobjeda Kineskinje.

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni nije se uspjela plasirati u 3. kolo WTA turnira u New Havenu, nju je u susretu 2. kola sa 6-2, 6-3 nadigrala Kineskinja Peng Shuai.

U dvoboju koji je trajao sat i 18 minuta Lučić-Baroni je napravila čak devet dvostrukih servis pogrešaka što je dovelo do toga da čak šest puta izgubi svoj početni udarac, po tri puta u svakom setu pa konačni rezultat i nije mogao biti drugačiji.

Lučić-Baroni je prije dva dana u 1. kolu New Havena pobjedom protiv Estonke Anett Kontaveit prekinula niz od šest uzastopnih poraza, no protiv Peng se 35-godišnja Makaranka vratila lošim igrama koje prikazuje u posljednja tri mjeseca.

Bio je ovo drugi međusobni susret Lučić-Baroni i Peng i prva pobjeda Kineskinje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije