Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MEKSIKU

WTA Finale ove godine u Guadalajari umjesto u kineskom Shenzhenu

(SP)CHINA-SHENZHEN-WTA-TENNIS-SHENZHEN OPEN (CN)
Mao Siqian/XinHua/PIXSELL
13.09.2021.
u 23:42

WTA Finale će se vratiti u Shenzhen 2022. i taj kineski grad bit će domaćin završnog turnira najboljih tenisačica i ženskih parova sve do 2030. godine

WTA Finale, na kojem se natječe osam najboljih tenisačica i osam ženskih parova, održat će se ove godine u meksičkoj Guadalajari umjesto u kineskom Shenzhenu i počet će 8. studenoga, objavio je u ponedjeljak WTA Tour.

Zbog pandemije koronvirusa prošle godine je otkazano WTA Finale, koje se u Shenzhenu održava od 2019., a pet godina prije toga domaćin je bio Singapur. 

Ženska teniska udruga (WTA) je zbog koronvirusa u srpnju je iz kalendara maknula turnire u Aziji drugu godinu zaredom, ali tada još nije donijela odluku o sudbini WTA Finala koje se igra u Shenzhenu. To je odlučeno tek sada.

WTA Finale će se vratiti u Shenzhen 2022. i taj kineski grad bit će domaćin završnog turnira najboljih tenisačica i ženskih parova sve do 2030. godine.

Ključne riječi
WTA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije