Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JONATHAN WOODGATE Nijedna momčad nije imuna na ispadanje iz lige, vjerujte mi

Woodgate: Zaslužujemo biti ovdje gdje smo sada

woodgate-txt.jpg
import
24.10.2008.
u 11:05

Branič nogometaša Tottenhama Jonathan Woodgate (28) bio je bijesan nakon novog neuspjeha njegove momčadi u ovoj sezoni...

Tottenham je neuspjehe iz engleskog Premiershipa (šest poraza i dva remija iz osam utakmica) nastavio i u Europi, i u prvom kolu Lige UEFA poražen je kod Udinesea 2-0.

- Krajnje je vrijeme da počnemo pobjeđivati. Momčad mora profunkcionirati i svaki igrač treba onog drugog potaknuti jednim dobrim udarcem nogom u stražnjicu – izjavio je Woodgate koji je protiv Udinesea igrao do 64. minute kada ga je zamijenio Giovanni dos Santos.

- Osvojili smo samo dva boda u osam kola. Nismo dovoljno dobri da pobjeđujemo ako svi igrači u momčadi nisu maksimalno koncentrirani. Ako to ne počnemo činiti potonut ćemo potpuno. Nijedna momčad nije imuna na ispadanje iz lige, vjerujte mi. Bio sam u Leedsu kada se to dogodilo, a tada smo imali i bolju momčad nego što je ova Tottenhamova – dodao je Ćorlukin i Modrićev suigrač, koji je boje Leedsa branio od 1998.-2003. godine.

- Potpuno zaslužujemo biti ovdje gdje smo sada jer igramo užasno. Nismo stvorili pobjedničke navike i zato i jesmo ovdje gdje jesmo, na dnu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije