Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Wolverhampton srušio United, Juventus u gostima pobijedio Cagliari

Wolverhampton
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
02.04.2019.
u 23:32

Nogometaši HSV plasirali su se u polufinale Njemačkog kupa

U susretu 33. kola engleskog nogometnog prvenstva Wolverhampton je pobijedio Manchester United s 2-1, dok je Watford porazio Fulham s 4-1 nakon čega je londonski sastav ostao bez izgleda za prvoligaški spas.

United je poveo u 13. minuti golom Scotta McTominayja koji je lijepo zabio s ruba kaznenog prostora. No, 12 minuta kasnije izjednačio je Diogot Jota. Možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u 57. minuti kada su gosti ostali s igračem manje nakon što je Ashley Young isključen zbog oštrog prekršaja.

>> Pogledajte što je rekao trener Dinama Nenad Bjelica uoči derbija s Hajdukom na Poljudu

Do potpunog preokreta došlo je u 77. minuti kada je Chris Smalling nespretno reagirao u kaznenom prostoru uguravši loptu u vlastitu mrežu. U posljednjim trenucima susreta domaćin je mogao zabiti i treći gol, ali je Ivan Cavaleiro pogodio vratnicu.

U drugom susretu Watford je pobijedio Fulham s 4-1 gurnuvši goste u drugu ligu. Fulham se dobro držao u prvom dijelu, no u nastavku se njegova igra raspala.

Watford je stigao do vodstva u 23. minuti preko Abdoulayea Doucourea, a deset minuta kasnije izjednačio je Ryan Babel. U nastavku susreta domaćin je zabio još tri gola za uvjerljivu pobjedu, a strijelci su bili Will Hughes (63), Troy Deeney (69) i Kiko Femina (75).

Fulham pet kola prije kraja prvenstva ima nedostižnih 16 bodova zaostatka za zonom spasa i pridružio se Huddersfield Townu koji također više nema izgleda za spas.

Na ljestvici vodi Liverpool sa 79 bodova, Manchester City ima dva boda manje, ali i utakmicu manje, a treći je Arsenal sa 63 boda. Tottenham i Manchester United imaju po 61 bod.

U susretu 30. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je na gostovanju pobijedio Cagliari s 2-0 premda je nastupio bez nekoliko standardnih prvotimaca među kojima je bio i Mario Mandžukić.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane u nedjelju, gurati sinove u prvu momčad? 

Aktualni prvak je nastupio bez Cristiana Ronalda, Paula Dybale, Juana Cuardada, Andrea Barzaglija i Leonarda Spinazzole koji su izvan stroja zbog ozljeda, Mario Mandžukić nije nastupio jer ima temperaturu, Sami Khedira ima problema sa srcem, dok Douglas Costa još nije posve spreman.

Pobjedu torinskoj Staroj dami donijeli su Leonardo Bonucci (22) i Moise Kean (85). Za domaći sastav je cijeli susret igrao Dario Srna, dok Filip Bradarić nije nastupio.

Nogometaši HSV plasirali su se u polufinale Njemačkog kupa. 

HSV je u drugoligaškom obračunu slavio kod Paderborna s 2-0, a oba gola je zabio Lassoga (54, 68). 

U srijedu igraju Bayern i drugoligaš Hedienheim, te Schalke - Werder. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije