Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Wolfsburg remizirao s Herthom: Brekalo bio u prvih 11

Josip Brekalo
DPA/Pixsell
01.11.2020.
u 21:19

U nastavku susreta Hertha je bila bliže pobjedi, domaćin je imao dvije sjajne prilike, ali su Dodi Lukebakio u 53. i Dedryck Boyata u 85. minuti promašili zicere

U susretu šestog kola njemačkog nogometnog prvenstva Hertha i Wolfsburg su odigrali 1-1, dok je u ranije odigranom susretu Bayer Leverkusen na gostovanju porazio Freiburg sa 4-2. Bio je to prvi Herthin remi ove sezone, dok je Wolfsburg već pet puta odigrao bez pobjednika.

Hertha je povela već u šestoj minuti pogotkom Matheusa Cunhe udarcem s ruba šesnaesterca. Vrlo brzo izjednačili su gosti. Ridle Baku je u 20. minuti fantastično opalio, također s ruba kaznenog prostora i pogodio desne rašlje.

U 36. minuti sudac Martin Petersen je dosudio kazneni udarac za berlinski sastav. Međutim, nakon provjere je poništio svoju odluku. U nastavku susreta Hertha je bila bliže pobjedi, domaćin je imao dvije sjajne prilike, ali su Dodi Lukebakio u 53. i Dedryck Boyata u 85. minuti promašili zicere.

Josip Brekalo se oporavio od koronavirusa i za goste je igrao do 66. minute, dok Marin Pongračić nije nastupio. U prvom nedjeljnom susretu Bayer Leverkusen je na gostovanju pobijedio Freiburg sa 4-2.

Domaćin je poveo u 3. minuti golom Lucasa Holera, no Bayer je okrenuo rezultat s tri gola u nizu, a strijelci su bili Lucas Alario (29, 42) i Nadiem Amiri (64).

Nils Petersen je u 72. minuti vratio nadu Freiburgu, no Jonathan Tah je samo četiri minute kasnije zabio za konačnih 4-2. Tin Jedvaj nije nastupio za "apotekare". U ponedjeljak će snage odmjeriti Hoffenheim i Union Berlin.

Na ljestvici vodi Bayern sa 15 bodova koliko ima i Borussija Dortmund. RB Leipzg je na trećem mjestu sa 13 bodova, a Bayer ima 12 na četvrtoj poziciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije