Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šteta

Wimbledon: Pavić i Mirza ostali bez finala parova

Madrid: Hrvatski tenisači odradili trening uoči sutrašnjeg finala Davis Cupa
Sanjin Strukic/PIXSELL
06.07.2022.
u 22:10

Skupski i Krawczyk će u finalu igrati protiv Australaca Matthewa Ebdena i Samanthe Stosur.

Hrvatski tenisač Mate Pavić nije se uspio s Indijkom Saniom Mirzom plasirati u finale mješovitih parova u Wimbledonu, bolji od njih su u polufinalu bili branitelji naslova Britanac Neal Skupski i Amerikanka Desirae Krawczyk sa 4-6, 7-5, 6-4.

Pavić i Mirza su kontrolirali susret sve do prednosti od 4-2 u drugom setu, no tada je iskusna 35-godišnja Indijka dva puta zaredom gubila svoj servis pa su Skupski i Krawczyk osvojili u dionicu igre sa 7-5. I u trećem setu su Pavić i Mirza bili nadomak uspjeha, kod rezultata 3-3 imali su četiri "break-lopte" koje nisu iskoristili da bi kod zaostatka od 4-5 prilikom servisa za ostanak u meču neočekivano posrnuo Pavić.

Pavić je tako ostao na četiri nastupa u finalima mješovitih parova, osvojio je US Open 2016. s Njemicom laurom Siegemund te Australian Open s Kanađankom Gabrielom Dabrowski, dok je s Dabroeski gubio finala Roland Garrosa 2018. i 2019. 

Skupski i Krawczyk će u finalu igrati protiv Australaca Matthewa Ebdena i Samanthe Stosur.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije