Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJ GIGGSA I VIDIĆA

Wilsonov debi iz snova za 'vragove'; Radoševiću 15 minuta za Napoli

Manchester United
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/5
06.05.2014.
u 22:53

Josip Radošević igrao je u pobjedi Napolija 3:0 protiv Cagliarija od 75. minute kada je zamijenio Pandeva.

Nogometaši Manchester Uniteda u zaostaloj utakmici Premiershipa pobijedili su na Old Traffordu Hull City 3:1. Kod gostiju je cijelu utakmicu na klupi za pričuve bio Nikica Jelavić.

'Vragovi' su poveli u 31. minuti nakon što je Fellaini glavom spustio loptu za Jamesa Wilsona (18), a mlada nada Uniteda u debiju je zakucao loptu sa sedam metara u mrežu gostiju.

U 61. minuti Wilson je zabio i drugi gol na utakmici. Prvo je pucao Fellaini, ali je njegov udarac odbio golman Hulla. Wilson je natrčao na loptu i pospremio ju u mrežu.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Samo dvije minute kasnije United je smanjio fantastičnim golom Fryatt s više od 20 metara. Konačnih 3:1 postavio je Van Persie u 86. minuti.

Oproštaj Giggsa i Vidića

Spomenimo kako je za United od 70. minute nastupio i igrač-trener Ryan Giggs, koji se tako oprostio od navijača kao igrač.

A posljednu utakmicu na Old Traffordu kao 'crveni vrag' odigrao je i Nemanja Vidić. Utakmicu je počeo na klupi, ali je ušao u 22. minuti umjesto Phila Jonesa uz ovacije s tribina.

Vidić na kraju sezone odlazi u Inter.

Sassuolo šokirao Fiorentina, Napoli lako do tri boda

Fiorentina i Napoli u subotu su igrali finale Talijanskog kupa, pa su susrete 36. kola Serie A odigrali tek u utorak. Momčad iz Firenze očito se nije oporavila od poraza u finalu, pa ih je danas kao gost šokirao Sassuolo pobjedom 4:3.

Gosti su nakon prvih 45 minuta imali vodstvo 3:0 zahvaljujući hat-tricku Berardija koji je mrežu domaćina pogađao u 23., 33. i 42. minuti. Fiorentina je smanjila u 57. minuti preko Rodrigueza. Kada je Sansone u 64. minuti zabio za 4:1 činilo se da je gotovo, međutim Fiorentina se golovima Rossija u 72. te Guardado u 75. minuti vratila u igru. Ipak, Sassuolo je do kraja utakmice sačuvao vrijedna tri boda kojima je skočio na 16. mjesto sa 31 bodom, dva boda više od mjesta koja vode u drugu ligu.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Fiorentina je na četvrtom mjestu sa 61 bodom.

U utakmici bez rezultatskog imperativa Napoli je sa 3:0 pobijedio Cagliari. Golove za Napolitance zabili su Mertens (33.'), Pandev (43.') i Džemaili (57.). U 56. minuti domaćini su promašili i jedanaesterac (Hamšik).

Radošević je za Napoli igrao od 75. minute kada je zamijenio Pandeva.

>> Radošević s Napolijem osvojio Talijanski kup, finale kasnio 45 minuta

Komentara 2

GU
Gustavo
08:54 07.05.2014.

Ni Jelavić ni Čop nisu za repku.

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
08:13 07.05.2014.

Ako Jelavić ode u Brazil, a Čop ne onda nemamo o čem razgovarati sve je jasno. Odeš igrat u jednu od liga petice sjediš ma klupi možda jedanput u 30 utakmica zabiješ gol i ideš u repku, a ako u 1. HNL budeš prvi strjelac lige to ne znači ništa jer svi omalovažavaju tu našu ligu koja je po meni jača i od Austrijske, a sigurno najjača i najkbalitetnija među državama bivše Juge. Uglavnom Čop je zaslužio biti na popisu za Brazil, a Jelaviću toplo preporučujem neka se vrati u Škotsku ligu jer je jedino tamo pružao dobre partije u Premiershipu je izgubljen, a godine mu idu !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije