Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Glupost Cedevitinog Amerikanca: Gurnuo srpskog košarkaša i zaradio isključenje

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
09.10.2017.
u 11:01

- Cherry je zasluženo isključen. On ima taj problem jer je, ispričavam se na izrazu, kurčevit, a kao takav mora znati da u ovoj ligi ima podmuklih igrača.

Cedevita je sinoć u 3. kolu ABA lige u Domu sportova izgubila od Igokee sa 84:79 i tako upisala svoj prvi poraz u sezoni.

Na konačni poprilično je utjecala glupost koju je u 24. minuti učinio prvi Cedevitin razigravač Will Cherry. Naime, on se dao isprovocirati od Đorđa Miloševića koji ga je, tobože, nehotice pogodio loptom u predio prepona, na što je naivni Amerikanac reagirao guranjem suparničkog igrača s leđa s dvije ruke i za to zaradio izravnu isključujuću pogrešku.

- Cherry je zasluženo isključen. On ima taj problem jer je, ispričavam se na izrazu, kurčevit, a kao takav mora znati da u ovoj ligi ima podmuklih igrača. Možda mu je Milošević namjerno tako bacio loptu da ga isprovocira, da krene izravno na njega - objasnio je trener Zdovc najavivši razgovor s isključenim igračem, a i moguću internu financijsku kaznu.

Jer, Cherry je s tim potezom prilično pomogao Igokei protiv domaćina koji je do kraja susreta ostao na samo jednom razigravaču i to nespremnom. Naime, Roko Ukić uopće nije bio planiran da igra u ovom susretu, ali je ipak nastupio a na koncu je morao igrati čak 22 minute za što tjelesno nije bio spreman:

1/7

- Nakon 15 dana pauze i samo jednog treninga uoči utakmice, nisam bio spreman igrati 22 minute. Povrh toga, nismo smjeli dopustiti toliko velik broj napadačkih skokova (10) pa se čini da nismo psihološki spremni došli na utakmicu.

Komentara 4

RE
revilov
12:07 09.10.2017.

volio ti ili ne ali ode srbin sa bodovima

DU
Deleted user
11:53 09.10.2017.

Hbg ni crnci izgleda ne vole srbe :( Urota bre.. urotaaaa belosvetska..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije