Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC

White želi organizirati Cormieru barem još tri borbe, Miočića ne spominje

Cormier
Foto: Screenshot
1/3
19.11.2018.
u 21:31

Cormier trenutno čeka rasplet situacije s Brockom Lesnarom, koji bi sada ponovno mogao svoje mjesto naći u WWE, nakon problema s Romanom Reignsom

Dana White smatra da se Daniel Cormier ne bi trebao umiroviti nakon iduće borbe, odnosno volio bi svog dvostrukog prvaka gledati još barem tri nastupa, piše Fightsite.

Predsjednik UFC-a bio je presretan od ekipe sa sveprisutnog TMZ-a, a ovog puta tema je bio Daniel Cormier i njegovo potencijalno umirovljenje.

>> Pogledajte trening Mirka Cro Copa

- Ne znam hoće li Cormierova iduća borba biti i posljednja. Ne znamo to, ali vjerujem kako Cormier ima još par borbi u sebi. Nadam se da se neće umiroviti odmah nakon iduće borbe. Ima nekih stvari koje bih još volio vidjeti, poput Cormiera i Jonesa u teškoj kategoriji. Cormierov tim želi da se sada umirovi, ali ja se nadam da ćemo ga ostaviti još tri borbe - rekao je White u spomenutom razgovoru.

Zanimljivo je kako se ova izjava razlikuje od onoga što je govorio nakon posljednje Cormierove borbe, one koju je početkom ovog mjeseca odradio protiv Derricka Lewisa. Tada je izjavio kako nikada nije niti će nagovarati bilo kojeg borca da ostane u sportu dulje nego što on to sam želi i smatra da treba.

- Nikada nisam nikoga nagovarao da ostane dulje nego što to on sam želi. Ako netko smatra da je gotov, od mene nećete čuti ništa drugačije. Cormier ovo radi jako dugo i uskoro će napuniti 40 godina. Njegovo tijelo je već puno toga podnijelo - tim je putem rekao White, no čini se da se neke stvari ipak mijenjaju, posebno ako postoji šansa za organizaciju treće borbe protiv Jonesa.

Cormier trenutno čeka rasplet situacije s Brockom Lesnarom, koji bi sada ponovno mogao svoje mjesto naći u WWE, nakon problema s Romanom Reignsom. Onda se pojavljuje uvijek intrigantna situacija s Jonesom.

Nažalost, Stipu Miočića nitko ne spominje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije