Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik UFC-a

White: Stipe je jednostavno 'podrapao' Dos Santosa

Stipe Miočić
Foto: Screenshot
1/6
15.05.2017.
u 16:52

Jedan od novinara rekao je Whiteu kako se priča da je meč McGregor – Mayweather dogovoren, na što je White odvratio da to nema veze s istinom

Prošlog vikenda održan je UFC 211 na kojem je Stipe Miočić pobijedio Juniora dos Santosa. Amerikanac hrvatskih korijena još je jednom dokazao kako je zasluženo prvak UFC-ove teške divizije pobijedivši tehničkim nokautom bivšeg prvaka Dos Santosa. Predsjednik UFC-a Dana White otkrio je mnoge zanimljivosti, a među ostalim osvrnuo se i na Stipinu pobjedu.

- Znao sam da borba neće ići na pet rundi, ali nisam mislio da će mu trebati samo par minuta da završi borbu. JDS je prije borbe izgledao odlično, rad na fokuserima mu je bio besprijekoran, ali Stipe ga je jednostavno 'podrapao', vrlo jednostrana borba - izjavio je White, piše Fightsite.

Brojna pitanja novinara naravno nisu mogla niti ovog puta proći bez McGregora. Jedan od novinara rekao je Whiteu kako se priča da je meč McGregor – Mayweather dogovoren, na što je White odvratio da to nema veze s istinom.

Novinar je preformulirao svoje pitanje rekavši kako se priča da je Dana sve dogovorio samo s Conorom na što je odgovorio bio identičan kao i na prethodno pitanje. Čini se kako nećemo tako skoro saznati hoće li se ovaj meč dogoditi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije