Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova prepucavanja

Werdum: Siguran sam da Cris Cyborg može pobijediti Rondu

Fabricio Werdum
Foto: Reuters (Ilustracija)
05.08.2015.
u 11:34

- Ja se borim u UFC-ovoj kategoriji do 61.2 kilograma, a ona se može boriti do 65.8 puna steroida ili se bez njih može spustiti na težinu kao i svi

Fabricio Werdum gostovao je u talk showu na brazilskoj televiziji i rekao da samo Cris Cyborg može stati na kraj vladavini Ronde Rousey. 'Rowdy' je u glavnoj borbi UFC-a 190 u Rio de Janeiru za samo 34 sekunde nokautirala Bethe Correia. piše Croring.

„Teško je ostati neporažen. Siguran sam da ju Cris Cyborg, koja još nije u UFC-u, već u Invicti, može pobijediti. Vidio sam Cris kako nokautira muškarce. Neću spominjati imena jer imamo pravilo da se ne razgovara o onome što se dogodi na treningu“ izjavio je UFC-ov prvak u teškoj kategoriji.

UFC i Rousey inzistiraju na tome da se meč održi u bantamu što je gotovo nemoguće za Brazilku. Njen menadžer Tito Ortiz rekao je da će još jednom pokušati se spustiti, iako smatra da bi catchweight bio najprikladniji kako bi Cyborg u meč ušla koliko toliko fizički sposobna.

Nakon pobjede protiv Correia, Rousey je izjavila: „Spremna sam na sve, zato sam prvakinja. Ja se borim u UFC-ovoj kategoriji do 61.2 kilograma, a ona se može boriti do 65.8 puna steroida ili se bez njih može spustiti na težinu kao i svi.“

30-godišnja Brazilka je odgovorila na twitteru i zaprijetila odvjetnicima:

„Ja prolazim iste testove kao i Ronda Rousey za istu kompaniju. Ne možeš me klevetati po medijima. Moj odvjetnik će se javiti.“

>>Rousey obranila naslov za 34 sekunde, Correia nemoćna pred kanonadom udaraca

Komentara 1

BU
budagigo
11:55 05.08.2015.

Ronda se uka..la pa fantazira i izvlači se,neka izađe na 65 kg ako ima muda.poznato je da ufcovi miljenici mogu sve pa tako priče da je ronda čista nisu baš uvjerljive.sjetimo se couturea kako je izgledao sa 45 g.ili evo koliko su istolerirali jonesu za šmrkanje koke i ostala sr.nja,dok su drugima letjeli otkazi ne za travu,več zato što su otvorili usta i nešto "krivo"rekli.dakle molim.rondi radi guza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije