Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENA ROBA Sve je više kandidata za angažman mladog napadača Hajduka

Werder i Schalke licitiraju za Nikolu Kalinića

18.12.2008.
u 13:11

Blagajne su više-manje pune, problema s igračkim kadrom ima svaka momčad, ma kako bila jaka i bogata, siječanjski prijelazni rok samo što nije tu, a nogometna Europa vrvi mladim talentiranim nogometašima. Drugim riječima, sve je spremno za groznicu kupnje.

Postoje raznorazne kalulacije. Ovaj igrač potpisuje za jedne, ovaj za druge, a već sljedećeg dana njihova su imena na popisu želja nekih sasvim drugih ekipa iz sasvim drugih liga. Među njima nalazi se i nekoliko Hrvata. O interesu za Darija Srnu i Ivicu Olića već bi se moglo napisati i nekoliko epova, a još jedan vrući kesten je i Nikola Kalinić, napadač Hajduka.

Spominjali su se tu i neki premijerligaški klubovi, nakon toga je već jednom nogom bio u Napoliju, a u ovom trenutku se najviše nagađa o mogućem transferu u Valenciju. Međutim, Bild donosi popis zimskih želja bundesligaških klubova i, ako ćemo suditi prema njihovim informacijama, Werder Bremen i Schalke vode nemilosrdnu bitku za potpis mladog Kalinića, a barata se iznosima od desetak milijuna eura.

Teško je vjerovati svakoj priči o potencijalnom transferu jednog od naših igrača, ali poznato je kako su Hrvati jako cijenjeni u Njemačkoj, najbolji pokazatelj toga je i status kakav u HSV-u uživaju Mladen Petrić i Ivica Olić. Prijelazni rok počinje 1. siječnja, a do tada je ostalo taman toliko vremena da se osim svih ovih klubova koji su već uključeni u licitaciju pojavi i nekoliko novih imena.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije