Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borussijin tabor

Weidenfeller: Igrali smo odlično, ali nije nam bilo suđeno

Bayern, Borussia, Liga prvaka, Roman Weidenfeller (1)
Reuters/Pixsell
25.05.2013.
u 23:35

- Prije svega, želio bih čestitati Bayernu. Na kraju utakmice uvijek morate poštivati rezultat

Dortmundska Borussija odigrala je odličnu utakmicu u finalu Lige prvaka, ali je na žalost svojih brojnih navijača na Wembleyju ipak izgubila. Njihov trener Jurgen Klopp na kraju je gospodski priznao poraz.

- Prije svega, želio bih čestitati Bayernu. Na kraju utakmice uvijek morate poštivati rezultat. Zasluženo smo došli do finala, a to smo večeras i pokazali. Možda to u ovom trenutku nije najvažnija stvar, ali je ipak važna. Ovo je bila naporna sezona za nas, ali ponosan sam na svoje igrače.

Vratar Borussije Roman Weidenfeller bio je u odličnoj formi, ali nije uspio spriječiti poraz.

- Ponosan sam što smo namučili Bayern. Igrali smo odlično, ali nismo uspjeli otići do kraja. Vjerojatno nam nije bilo suđeno.

Mats Hummels priznao je da je Bayern zaslužio naslov.

- Utakmica je bila izjednačena, ali Bayern je zasluženo pobijedio. Bili su bolji u drugom poluvremenu, mi smo pred kraj već bili umorni i pali smo u zadnjim minutama. Izgubili smo na najteži mogući način.

>>Robben: Kad sam zabio gol, kroz glavu mi je prošla cijela karijera

>>Goal.com: Mandžukić je bio žarište Bayernovih napada

>>Mandžukić nije prvi: Prosinečki je zabio u finalu Lige prvaka 1991.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije