Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLUB SLAVENA BILIĆA

WBA na vrhu druge lige

Slaven Bilić
Foto: James Wilson/Press Association/PIXSELL
1/3
05.11.2019.
u 00:12

WBA je vodeći na ljestvici s 30 bodova, dva više od Preston North Enda, Leeds Uniteda i Swansea Cityja. Stoke City je posljednji 24. s osam bodova, jednim manje od 23. Barnsleya

Nogometaši West Bromwich Albiona koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić vratili su se na vrh druge engleske lige 2-0 (1-0) pobjedom na gostovanju kod Stoke Cityja u susretu 15. kola igranom u ponedjeljak.

WBA je do pobjede stigao golovima Phillipsa (8) i Robson-Kanua (69-11m).

Hrvatski veznjak Filip Krovinović igrao je za WBA od 62. minute.

WBA je vodeći na ljestvici s 30 bodova, dva više od Preston North Enda, Leeds Uniteda i Swansea Cityja. Stoke City je posljednji 24. s osam bodova, jednim manje od 23. Barnsleya.

Ključne riječi

Komentara 1

GI
giannimichelis
01:41 05.11.2019.

Biliću, preuzmi Hajduk pa probaj s njim slijedeće godine biti na vrhu 2. lige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije