Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Washington ponovno ostao bez Ovečkina

Aleksandr Ovečkin
AFP
01.12.2009.
u 08:50

Hokejaši Washington Capitalsa u Raleighu su došli i do treće uzastopne pobjede u američko-kanadskoj ligi (NHL) i vodeća su momčad Istočne konferencije, ali ponovno bi ih moglo čekati teško razdoblje.

Naime, u pobjedi protiv Caroline (3-2) već su u prvoj trećini ostali bez najveće zvijezde i najboljeg igrača lige u posljednje dvije sezone, Aleksandra Ovečkina.

Rus je led napustio poslije osam minuta prve dionice nakon što se koljenima sudario s Timom Gleasonom. Najprije je nekoliko minuta ležao na ledu, a potom je uz bolnu grimasu otišao u svlačionicu i više se nije vraćao. Capitalsi zasad nisu objavili detalje ozljede igrača koji im je ove sezone donio 18 golova i 12 asistencija. Ovečkin je zbog ozljede prošli mjesec propustio šest utakmica. Prvo ime utakmice bio je, inače, Nicklas Backstrom s dva pogotka i asistencijom.

Mike Rupp nikad u karijeri nije postigao više od šest golova po sezoni, a u ponedjeljak navečer je New York Rangersima utrpao tri i bio najzaslužniji za pobjedu prvaka Pittsburgha u Madison Square Gardenu (5-2). S dva mu se pogotka priključio Sidney Crosby za petu pobjedu Penguinsa u šest posljednjih utakmica i drugu uzastopnu protiv Rangersa.

R. J. Umberger je drugim hat-trickom karijere donio pobjedu Columbusu protiv St. Louisa (5-2) i prekid negativnog niza od pet poraza Blue Jacketsa. Miika Kiprusoff je drugu utakmicu zaredom sačuvao svoju mrežu čistom i tako pomogao Calgaryju da deklasira Nashville (5-0).

NHL liga, ponedjeljak:

Toronto - Buffalo 0-3

NY Rangers - Pittsburgh 2-5

Carolina - Washington 2-3

Atlanta - Florida 4-3

Columbus - St. Louis 5-2

Tampa Bay - Colorado 0-3

Detroit - Dallas 4-1

Nashville - Calgary 0-5

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije