Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL doigravanje

Washington i Nashville izjednačili

Pittsburgh - Nashville
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
30.04.2018.
u 12:28

U Nashvilleu su Predators također izjednačili u seriji na 1-1 svladavši nakon dva produžetka Winnipeg Jetse sa 5-4.

Washington Capitals su sa 4-1 pobijedili sinoć kod kuće u drugoj utakmici drugog kruga doigravanja Istočne konferencije NHL-a branitelje naslova Pittsburgh Penguinse i izjednačili u seriji na 1-1, a isto su to na Zapadu napravili Nashville Predators koji su nakon dva produžetka sa 5-4 bili bolji od Winnipeg Jetsa. 

Braden Holtby je obranio 32 udarca za Washington Capitals, a golove su zabili Alex Ovechkin, Jakub Vrana, Brett Connolly i Nicklas Backstrom. Jedini gol za Pittsburgh zabio je Kris Letang, dok je vratar Matt Murray upisao 28 obrana.

Treća se utakmica igra u utorak u Pittsburghu.

U Nashvilleu su Predators također izjednačili u seriji na 1-1 svladavši nakon dva produžetka Winnipeg Jetse sa 5-4. Pobjednički gol zabio je Kevin Fiala pet i pol minuta nakon početka drugog produžetka.

Treća se utakmica igra u srijedu u Winnipegu.

Mark Scheifele je zabio dva gola za Jetse, Brandon Tanev i Dustin Byfuglien po jedan. Ryan Johnson je bio dvostruki strijelac za Predatorse, a Viktor Arvidsson i P.K. Subban su postigli svaki po jedan pogodak. 
 

ISTOČNA KONFERENCIJA

2. krug:
Washington Capitals - Pittsburgh Penguins 4-1
(Momčadi su izjednačene na 1-1 u seriji na četiri pobjede)

ZAPADNA KONFERENCIJA
2. krug:
Nashville Predators - Winnipeg Jets       5-4 (dva produžetka)
(Momčadi su izjednačene na 1-1 u seriji na četiri pobjede)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije