Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RNK Split

Vulić uoči Rijeke: Neće nam biti lako, ali neće ni njima

'SPECIJAL MAX 17.10.2012., Split - Zoran Vulic, trener RNK Split. Photo: Tino Juric/PIXSELL'
'Tino Juric/PIXSELL'
19.10.2012.
u 11:38

Kreće Zoran Vulić na klupi Splita, vatreno krštenje imat će u Rijeci. Svjestan je iskusni trener da ga čeka težak posao, da je mogao birati ne bi mogao izabrati teži raspored.

Najprije gostovanje podno Kantride, pa dva dvoboja s Hajdukom, najprije kup, potom prvenstvo. To nije sve, ima i dalje, slijedi mu gostovanje u Koprivnici, pa u Park mladeži stiže Dinamo.

– Šta je ovo, kao da je presica u Hajduku – uskliknuo je Vulić uoči svoje prve utakmice kada je vidio poznate novinare.

Iza njega je tjedan s momčadi, na raspolaganju nema nekoliko iskusnih igrača. Vulić nije sklon jadikovkama, nikada nije bio takav.

– Momčad je dobra, to je nesporno. Šteta što nismo svi na okupu, da smo svi zajedno rekao bih da smo odlični. Nema Križaca i Vidića, ali koga nema, bez njega se ne može. Igrači su na moje zahtjeve odgovorili pozitivno, onaj koji kaže da u pet dana nešto može promijeniti laže. Na dobrom smo putu – kazao je Vulić.

Svjestan je svega što ga čeka pod stijenama Kantride.

– Želim da Split dominira utakmicom, da imamo posjed lopte i da kontroliramo utakmicu. Rijeku moramo maknuti što dalje od našeg gola. Bit će taktičkih promjena, neki igrači dobit će nove obveze i ako to mogu ispuniti igrat će. Rijeku respektiramo, ali idemo napraviti dobar posao. Rijeka ima kvalitetnu momčad, stvore pritisak, ima dosta igrača kojima sam bio trener. Neće nam biti lako, ali neće ni njima, bod bi bio velik – rekao je Vulić.

Na trenutak je pogledao prema rasporedu, koji nudi njegove bivše momčadi poput Rijeke i Hajduka, ali i snažne protivnike poput Slavena i Dinama.

– Draž je igrati protiv svojih bivših momčadi, neću gledati na imena protivnika. Užitak je igrati protiv Rijeke, Hajduka, Slavena, Dinama... Ne bojim se, zato sam se i prihvatio ovog posla – zaključio je Vulić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije