Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-19 reprezentacija

Vulić startao pobjedom: Roguljić zabio Estoniji i promašio penal

Roguljić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
07.10.2014.
u 18:19

Ključni trenutak utakmice zbio se u 24. minuti, kada je estonsku mrežu zatresao kapetan Ante Roguljić

Hrvatska U-19 reprezentacija pobjedom je započela svoj nastup u Skupini 3 kvalifikacija za Europsko prvenstvo. U Sinju su svladani Estonci sa 1:0.

Okršaj Hrvatske i Estonije bio je ujedno i prvi natjecateljski ispit za izbornika selekcije U-19 Zorana Vulića, a zaključen je uspješno, osvajanjem sva tri boda.

Ključni trenutak utakmice zbio se u 24. minuti, kada je estonsku mrežu zatresao kapetan Ante Roguljić.

Desetak minuta poslije, isključen je estonski branič Magi, a Hrvatska je dobila priliku s bijele točke. Međutim, Roguljić ovoga puta nije uspio pogoditi, a Vulićevi su izabranici s igračem više imali inicijativu i sačuvali prednost do kraja utakmice.

U vrlo sadržajnoj utakmici u Dugopolju, Turska je pobijedila Island 7:3 te zauzela prvo mjesto na tablici uoči drugog kola. Hrvatska će u drugom kolu upravo u Dugopolju igrati protiv Islanda, a taj je dvoboj na rasporedu u četvrtak, 9. listopada, s početkom u 16:00 sati.

Kvalifikacije za EP U-19, Skupina 3:
1. Turska 3 (7:3)
2. Hrvatska 3 (1:0)
3. Estonija 0 (0:1)
4. Island 0 (3:7)

>> Ćorluka: I mi braniči možemo zabiti. Snažni smo i imamo velike glave

Komentara 1

AN
ante66
21:45 07.10.2014.

Da u HNS-u imaju pameti ili muda, Vulic bi bio izbornikom A-vrste, a ne onaj usr*ni Kovac..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije