Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon Lokomotive II

Vulić: Sad nas čeka Dinamo, prva momčad Lokomotive

Vulić
Marko Prpic/PIXSELL
26.04.2013.
u 22:33

- Do kraja prvenstva čeka nas i utakmica s Lokomotivom I., ha, ha – našalio se Zoran Vulić, aludiravši na dvoboj s Dinamom.

Veliki su korak prema plasmanu u Europu napravili nogometaši Lokomotive, svladavši izravnog suparnika Split 1:0 (1:0). Nakon prodora Bručića po lijevom boku u 44. minuti, na ubačenu je nisku loptu nespretno uklizao srednji branič gostiju Galović i ispred svog istrčalog vratara Vukovića zatresao je vlastitu mrežu! Bio je to trenutak odluke u derbiju, koji je posve opravdao očekivanja!

Vidjeli smo, naime, otvorenu utakmicu s pregršt prilika na obje strane, no vratari Picak i Vuković bili su među najboljim pojedincima dvoboja. Ipak, za epitet igrača utakmice još kako se naradio zadnji vezni "lokosa", Mate Maleš, koji je oduzeo gostima 20-ak lopti i svojom je borbenošću i agresijom imponirao...

Ovo je prvi poraz Splita nakon nešto više od dva mjeseca, a zanimljivo je da su baš "lokosi" tada svladali Splićane 3:2...

- Sva je sreća da do kraja više nemamo Lokomotivu, možda opet uđemo u pobjedničku seriju! Iako, do kraja prvenstva čeka nas i utakmica s Lokomotivom I., ha, ha – našalio se trener gostiju Zoran Vulić, aludiravši na dvoboj Splićana s Dinamom.

- Odlično smo otvorili utakmicu, bili smo bolji 20-ak minuta, imali smo i vratnicu (Bagarić, 2. minuta), no potom je Lokomotiva bila bolja baš za taj jedan gol i zasluženo je pobijedila – korektan je bio Vulić.

Trener "lokosa", Tomislav Ivković, zahvalio je na čestitkama i naglasio:

- Respektiramo sve suparnike, ali želimo osvojiti to drugo mjesto i sad smo mu sve bliže. Imali smo u nastavku niz lijepih situacija nakon "kontri" i "polu-kontri", no nedostajalo nam je mirnoće u završnici. Točno je, bili smo bolji za taj gol, ali Split nas "prevario" napadačkim ulaskom u igru. No, vratili smo se – rekao je Ivković, kojeg je naljutio Dinko Trebotić:

- Ma dobar je kao kruh, poslije sam ga izljubio u svlačionici! Ali, u 60. minuti pitao sam ga može li, ima li snage, odgovorio je da može. A onda, nakon pet minuta zatražio je zamjenu, kad sam ja već zamijenio drugog igrača! Pa tko ne bi poludio...

>> Lokomotiva slavila protiv Splita i zakoračila prema Europi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije