Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gorica - Hajduk 1:1

Vulić razljutio Jakirovića: Opet smo zakinuti za jedanaesterac

Gorica - Hajduk
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
04.11.2018.
u 18:53

U Velikoj Gorici je bilo zanimljivo na terenu, ali i poslije utakmice

Nogometaši Gorice zadržali su deset bodova razmaka u odnosu na Hajduk nakon njihove utakmice u Velikoj Gorici (1:1). Bilo je zanimljivo na terenu, ali i poslije. Pred novinare je prvi izašao Hajdukov trener.

- Apsolutno smo očekivali više šansi u drugom poluvremenu nakon što smo dobili igrača više. Ali nismo uspijevali, nešto smo pokušavali preko centaršuteva, ali nismo napadali balun. U prvom smo poluvremenu bili solidni, znali smo da će Gorica čekati svoju šansu iz kontre. Jedna im se i otvorila, vidjeli ste kako je Atiemwen prošao. Prije godinu dana bio je među nama, žao mi je što nije ostao - rekao je Zoran Vulić, trener Hajduka.

Gorica - Hajduk
1/12

Na pitanje je li bio jedanaesterac na Ivanovskom Vulić je bio jasan:

- Ma sto posto! Guranje je bilo očito. Ne volim ja ni plakati ni kukati, nije bila ni laka utakmica za suđenje, ali ovo je već druga utakmica da smo zakinuti.

Sergej Jakirović, trener Gorice bio je zadovoljan bodom:

- Ma neka je samo ostao isti razmak. Vrebali smo iz kontre, ali previše smo se s igračem manje potrošili u obrani. Odluke suca ne bih komentirao, kao ni izjave kolege Vulića. Žao mi je samo što nas se i dalje ne poštuje. Vulić mi kaže da nam se igrači bacaju kao na plaži. Ako je 23 boda nakon 13 kola bacanje kao na plaži, onda... Rekao sam mu da to nije kolegijalno.

>> Pogledajte ozračje u Gorici uoči utakmice

Ključne riječi

Komentara 15

DH
dalibor.hren
19:49 04.11.2018.

Trebao je sudac odmah, na početku isključiti tri igrača Gorice, dosuditi barem dva penala za Hajduk i sviratu kraj!

MA
Marsijanac
19:42 04.11.2018.

Ma sudac nije dao Gorici jos jedan crveni karton i nije dosudio 2 cista jedanajsterca za Hajduk, a mozda i tri.

Avatar white socks
white socks
20:18 04.11.2018.

NEPRAVDAAAA!!! Sudac je isključio samo jednog Goricinog igrača, a trebao je barem dvatri i dosuditi nekoliko penala ( onoliko koliko je potrebno da provincijski klupčić pobjedi). To bi bilo pravedno, kmeee, kmee...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije