Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTRKA ZA EUROPOM

Vulić: Razgovarat ću s Rebićem, priča o transferu velik je pritisak

Zoran Vulić
Tino Juric/PIXSELL
10.05.2013.
u 12:01

- Vjerujem u Rebića, siguran sam da to može predbroditi. Ta priča o transferu bit će uteg na njegovim leđima - kaže trener Splita

Pred Splitom i europskim ambicijama je veliki ispit, gostovanje kod Dinama u Maksimiru. Zoran Vulić na noge prvaku dovodi momčad u kojoj neće biti jedanaest igrača.

Naime, uz četvoricu suspendiranih (Fuček, Marčić, Zeba i Brlečić) Vulić ne može računati na kartonirane i ozlijeđene Ercega, Križanca, Radotića, Vitaića, Galović, Bagarića i Glavinu.

- Imamo četrnaest igrača na raspolaganju, blago je reći da smo oslabljeni. Na put vodimo i dva juniora. Nije ovo ugodna situacija za bilo kojeg trenera, ali siguran sam da će svi moji igrači dati maksimum - kazao je Vulić.

Split je ove sezone već svladao Dinamo, svladao je i Hajduk, \"crveni\" su srušili puno tradicija. Uostalom, tek jednom je Split izgubio od Dinama u Maksimiru, a i tada je vodio s 2:0, pa su Zagrepčani preokrenuli utakmicu.

- Najbitniji smo mi, nikada ne razbijam glavu razmišljajući o protivniku. Ako mi budemo pravi možemo do kvalitetnog rezultata. Šteta što su nas u finišu sezone zadesili ovi problemi, ali nema kukanja. Nema veze što je s druge strane Dinamo, nama svaka utakmica nosi tri boda. Ispred nas je mogućnost osvajanja bodova i tako ćemo se ponašati. Dinama je naša najbolja momčad, favorit je premda i njemu nedostaju neki igrači - jasno je poručio Vulić.

Splitu je u utrci za Europu svaki bod potreban.

- Imamo dobru poziciju, ali i najnezgodniji raspored. Neće biti lako, ali vjerujem da možemo doći do Europe - kazao je Vulić.

Poseban razgovor uoči utakmice Vulić će imati s 19-godišnjim Antom Rebićem. Ovih dana je mladiću glava puna milijuna, njegov mogući odlazak prema Engleskoj (Tottenham) za 12 milijuna eura punio je novinske stupce.

- Svi smo bili u tim godinama, kada dođe priča o velikom novcu onda nije lako. I to nam je dodatni uteg, ali vjerujem u Rebića, siguran sam da to može predbroditi. Ta priča o transferu bit će uteg na njegovim leđima, ali vjerujem da neće ostaviti trag na njemu. Ako bude nešto loše nemojte mu zamjeriti - rekao je Vulić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije