Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Vulić prezadovoljan, no otkrio je što nije bilo dobro u njegovoj momčadi

Zoran Vulić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/6
29.09.2018.
u 19:05

- Još je puno rada ispred nas. Moramo se fokusirati na Osijek, bit će drugačija utakmica, zahtjevnija nego protiv Dinama...

Hajduk i Dinamo su u derbiju devetog kola HNL-a na Poljudu odigrali bez golova 0:0. Trener bijelih Zoran Vulić bio je zadovoljan kako je njegova momčad odigrala.

- Utakmica je bila čvrsta, znali smo da nema nadigravanja. Nekih 80 minuta smo to i uspijevali. Prezadovoljan sam s momčadi. Obrana? Ne igra samo obrana već cijela momčad. Obranu čini svih 11 igrača, prema naprijed nisam zadovoljan, ali igrali smo protiv kvalitetnog Dinama. Mogu biti zadovoljan - rekao je Vulić pa dodao:

- Da bi napadači bili dobri moraju im vezni igrači davati 'balune'. U fazi obrane je bilo dobro, ali u fazi napada nije bilo protoka lopte. Hamza je odigrao fantastičnu utakmicu, za mene najbolji pojedinac, uz Olma. Šteta jer je dobio treći karton jer smo ionako oskudni s veznim igračima.

Zoran Vulić
1/7

Za kraj je Vulić poručio:

- Još je puno rada ispred nas. Moramo se fokusirati na Osijek, bit će drugačija utakmica, zahtjevnija nego protiv Dinama...

>> Pogledajte i Bilićev put od Hajduka do Saudijske Arabije


 
Ključne riječi

Komentara 10

BO
boban92
19:11 29.09.2018.

Mora bit zadovoljan,pa njima je kao da su odigrali to u finalu Lige prvaka. #dabogdasveizgubili

KA
kanđija
20:28 29.09.2018.

Kako nije bilo pogodaka..pa pogodili torcidaši kamenom svog igrača...

AN
ante555
21:56 29.09.2018.

Na sto je ovaj hajduk pao. Prezadovoljni su osvajanjem boda kod kuće. Jad i tuga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije