Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se Šukerova dozvola
Povratak na članak

Vulić postaje šef omladinske škole Hajduka

Vulićeve obveze s reprezentacijom, posebno u ove godine, nisu velike, ne bi mu bilo teško raditi oba posla

Komentari 5

Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
12:53 10.02.2014.

Vulić postaje šef omladinske škole Hajduka kako bi stvarao ajdučku mladost koja če se u budučnosti sa HNK Rijekom boriti za drugo mjesto u HNL-u.

VL
Avatar Pacov
Pacov
12:26 10.02.2014.

Malo smijesno,gospon Brbic gura Vulica u omladinsku skolu,pa da moze svoje igrace gurat u repku mladu :)

VL
B2
bokida 2
21:32 10.02.2014.

Vulić zaslužuje da bude prvi trener Hajduka a ne samo omladinskog pogona.

VL
DA
dalmata
12:32 10.02.2014.

pacove za razliku od mamića kad u kadetskoj reprezentaciji igra 10 igrača gnjoj nk-a, a tjedan dana prije ih kadeti Hajduka rasture 4:0 Ili kad ne zove Pašalića jer je ovaj kao premlad za reprezentaciju, a čovjek dao 6 golovagolova i imao 8 asistencija u hnl-u. U isto vrijeme zove 2 godine mlašeg halilovića koji u klubu uopće ne igra... toliko o guranju svojih igrača... I btw jedini gol na utakmici na kojoj je igralo 10 gnjoj nk-ovaca je dao jedini igrač nekog drugog kluba, mali Osiječanin..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.