Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajni osijek

Vulić: Osijek je bio gladan! Šušak: Bojao sam se, ali bilo je odlično

Osijek - Split
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/2
15.02.2015.
u 00:30

Ivo Šušak u Osijeku je nastavio tamo gdje je stao prije deset godina. Pobjedom nad Vulićem.

Osijek je pobjegao sa začelja, u Gradskom vrtu je "pao" Split 4:0 (1:0). Dva dana nakon što je po svom trećem dolasku u Gradski vrt Ivo Šušak odradio prvi trening bijelo-plavi su prvi put nakon šest utakmica uzeli tri boda. Split nikako da zaključi crnu seriju, utakmica u Osijeku već im je deveta uzastopna u kojoj nisu pobijedili.

- Osijek je bio krvoločan, bio je gladan i otud ovakav rezultat - kazao je trener Splita Zoran Vulić.

Ivo Šušak u Osijeku je nastavio tamo gdje je stao prije deset godina. Pobjedom nad Vulićem. Protiv tadašnjeg trenera Hajduka slavio je u svojoj posljednjoj utakmici na klupi Osijeka u proljeće 2006.

- Priznajem, strahovao sam za rezultat, ali bili smo odlični. Momčad sam vidio u svlačionici, to je bila bezgranična sreća - rekao je Šušak.

>>Lokomotiva 'šesticom' pregazila Pjesnike, Osijek volejima 'zakucao' Splićane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije