Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT

Vulić o derbiju: Žalim što rezultat nije obrnut

zoran vulić
28.02.2013.
u 10:54

- Utakmica je bila dobra, drago mi je da je bilo toliko gotova, ali mi je žao što Hajduk nije pobijedio - kazao je trener Splita

U Park mladeži (petak, 17 sati) stiže Osijek, Splitov trener Zoran Vulić raduje se utakmici. To mu je prigoda da momčad zaigra na travi.

- Imali smo radni tjedan, sve u svemu sam zadovoljan iako mi je postalo pomalo iritantno pričati da smo u posljednjih dvadeset dana bili dva puta na travnjaku. To je jedina boljka ovog kluba - rekao je Vulić.

U Gradski vrt stigao je Dragan Blatnjak.

- Blatnjak je veliko pojačanje, znam ga, vodio sam ga u Hajduku. Osijeku želim najbolje, ali nakon ove utakmice - kaže Vulić.

Nije Splitov trener zadovoljan, peče ga poraz protiv Lokomotive. Osijek je označio kao prekretnicu.

- Želim da moji igrači provedu što više vremena na protivničkoj polovici, ali to nam baš ne uspijeva u posljednje vrijeme - kaže Vulić.

Nakon ovog posljednjeg kola lige Split će saznati s koje pozicija starta u nastavku prvenstva. Vulić je želio pozciju broj tri, koja bi mu donijela Hajduk u Poljudu i Dinamo u Parku mladeži, ali za nju više nema šansi. Vjerojatnije je da će imati kombinaciju Hajduk u Parku mladeži i Dinamo u Maksimiru.

- To je najgora solucija. Ma, mi moramo gledati sebe, ne želimo se zamarati, kombinirati. Idemo mi pobijediti Osijek, pa što bude - jasno će Vulić.

Ono što je sigurno bit će promjena u momčadi u odnosu na dvoboj s Lokomotivom.

- Ima nekih koji su umorni, pa ćemo ih odmoriti - znakovit je Vulić.

Kratko se osvrnuo i na derbi u kojem je Dinamo u Poljudu s 2:1 svladao Hajduk.

- Dobra, kvalitetna utakmica, drago mi je što je bilo golova, žalim što nije bio obrnut rezultat - rekao je Vulić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije