Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split vs Zagreb

Vulić: Neka se ponovi rezultat otprije dva tjedna

zoran vulić
08.03.2013.
u 12:15

- Dobro treniramo, spremni smo, vjerujemo u pobjedu, želimo ta tri boda, vjerujem da rezultat neće izostati

Evo Ćire Blaževića opet u Parku mladeži (subota, 15 sati), Split rado dočekuje Zagreb. Naime, jedinu pobjedu u nastavku sezone u devedeset minuta Split je izborio baš protiv Zagreba (3:2). Momčad Zorana Vulića poražena je protiv Lokomotive, protiv Osijeka je bilo 0:0, a isti je rezultat bio u dvije utakmice županijskog kupa protiv niželigaša Orkana i Mračaja. S tim da je Split u tim utakmicama bio bolji nakon jedanaesteraca.
- Volio bih da rezultatski bude ista utakmica, svjesni smo da nam je svaka slijedeća utakmica malo finale. To ćemo i pokazati, na svom terenu ne bismo smjeli imati problema. Zagreb je odlična momčad, s odličnim trenerom, ne zaslužuju ovu poziciju, želim im sreću, ali nakon ove utakmice. Na svim utakmicama su zabili dva gola, jako dobro su napadački posloženi. Vraća se Štrok, tu su Medić, Abdurahimi, Šovšić, Jurendić... Moramo izaći na teren kao da igramo svoju posljednju utakmicu, tako ćemo se i ponašati. Nećemo razmišljati o onome što je bilo - kazao je Splitov trener Zoran Vulić, koji za dvoboj protiv Zagreba ne može računati na Križanca i Pehara.
Osvrnuo se na te probleme u kup utakmicama.
- Nisu to loši rezultati, u kupu je najvažnije proći. Pa, Rijeka je ispala od četvrtoligaša. Kup je uvijek čudna stvar, sjećam se da sam kao igrač Hajduka jedva pobijedio Metalac iz Siska - rekao je Vulić.
Iskusni Mirko Hrgović nije igrao u onoj utakmici u kojoj je Split svladao Zagreb.
- Dobro treniramo, spremni smo, vjerujemo u pobjedu, želimo ta tri boda, vjerujem da rezultat neće izostati. Zagreb ima odlične pojedince poput Šovšića i Abdurahimija, a iz posljednjih utakmica izdvojio bih Mitrovića. Ma, sve to na stranu, mi želimo tri boda - kaže Hrgović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije