Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmina finala kupa

Vulić: Neće nam Šibenik skinuti gaće

Zoran Vulić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
31.10.2018.
u 08:25

Ne smijemo podcijeniti protivnika, opasan je, ima i neke prvoligaške igrače - ističe strateg Hajduka.

Niz od četiri prvenstvene utakmice bez pobjede Hajduk će pokušati prekinuti danas na gostovanju kod Šibenika, u osmini finala kupa.

– U kupu su iznenađenja uvijek moguća. Kako kod nas, tako u svim zemljama, to je poznato. Drage su mi uvijek utakmice u Šibeniku, volio bih da je u Prvoj HNL pa da češće igramo tamo. Naravno da će se oni danas boriti za sebe, što bi trebali? Neće nam nitko skinuti gaće! To je sportska borba. Ne smijemo ih podcijeniti, opasni su, imaju i neke prvoligaške igrače – najavio je trener Hajduka Zoran Vulić.

>> Pogledajte i zašto Džajić misli da bi Zvezda pobijedila Dinamo

Komentara 1

TV
tvrtko10
08:42 31.10.2018.

oce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije