Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT

Vulić: Dinamo je za nas PSG, ali mi nismo Dinamo...

zoran vulić
09.11.2012.
u 12:40

Seriju teških utakmica Zoran Vulić na klupi Splita zaključuje onom najtežom, u Park mladeži stiže Dinamo

Kad je prije mjesec dana došao na klupu, Vulića su čekali Rijeka, pa Hajduk dva puta, potom Slaven Belupo. I sada dolazi Dinamo.

– Zadovoljan sam treninzima ovaj tjedan, vjerujem da će nam se to isplatiti. Dinamo je apsolutni favorit, ali mi igramo na svom travnjaku, pred svojom publikom i ne plašimo se Dinama. Respektiramo ga, ali vjerujem da ćemo prekinuti niz poraza u utakmicama s naša dva najveća kluba – rekao je trener Splita Zoran Vulić.

Iza Zagrepčana je utakmica Lige prvaka s PSG–om, možda budu umorni.

– Ne opterećujem se tom utakmicom. Dinamo je za nas PSG, ali mi nismo Dinamo, mi smo Split. Ako budemo igrali sto posto, onda se nadam našem uspjehu, a to je pobjeda. Zaboravili smo na one utakmice s Hajdukom, u dvoboj s Dinamom ulazimo kao da nam je prva utakmica sezone – kazao je Vulić.

U utakmicu će ući bez kartoniranih Galovića i Parackog, ali ono što je sigurno jest da će igrati Ivica Križanac.

– Imam još nekih dvojbi oko sastava. Izgubili smo srce sredine terena, nema Parackog, ali vjerujem da ćemo nadoknaditi taj izostanak – rekao je Vulić.

Vidio je Dinamove slabe strane, ali nije opterećen njima.

– Najvažniji smo mi, možemo tražiti slabe strane, ali ako mi nismo pravi, onda te slabe strane nisu bitne. Ima kvalitetnih pojedinaca u obje momčadi, utakmicu će odlučiti netko od mojih individualaca – kaže Vulić.

Splitov trener nada se punim tribinama, priželjkuje Torcidu u Parku mladeži.

– Sve splitsko nam je blisko, Torcida je rado viđen gost na tribinama bez obzira na ime protivnika – zaključio je Vulić.

Ulaznica još ima, ali nema dvojbi da će tri tisuće ulaznica, koliko je za gostovanje Dinama pušteno u prodaju, biti rasprodano. Za gostujuće navijače ostavljeno je 200 ulaznica, a policija priprema posebne mjere osiguranja kako bi se izbjegli svi mogući bliski kontakti između BBB-a i Torcide.

Ključne riječi

Komentara 1

VO
vojvo
13:13 09.11.2012.

vuliču pa ni dinamo nije PSG

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije