Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prve reakcije

Vuković: Pogotke sam posvetio Baliću! Goluža: Štrlek je izgubljen

'13.03.2011., Spaladium Arena, Split - Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo u rukometu 2012., Hrvatska - Spanjolska. Drago Vukovic.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Ivana Ivanović/Pixsell
19.01.2013.
u 20:50

- Od početka sam govorio da mi tu nemamo što kalkulirati. Ponosan sam na svoje dečke - istaknuo je izbornik Goluža.

Hrvatski izbornik Slavko Goluža bio je iznimno ponosan nakon utakmice, a to nije propustio naglasiti:

- Moram čestitati mojim dečkima na fer i korektnoj igri. Ponosam sam na njih, time sam sve rekao. Od početka sam govorio da mi tu nemamo što kalkulirati. Malo sam ljutit zbog dvije manje povrede, ali svaka čast dečkima. Štrlek se bacio za jednom loptom i protivnik mu je pao na ruku. Prst mu je otišao, kako sad stvari stoje, izgubili smo ga. Bičanić ima grč u leđima već tri dana. Dok je bio vruć, igrao je jako dobro. Lac je s ozljedom, Duvnjak i Vuković su se istrošili, ali imamo dva dana da se odmorimo - istaknuo je Goluža i osvrnuo se na protivnika u osmini finala.

>>Štrlek definitivno otpao! Pukla mu je metatarzalna kost u šaci

- Bjelorusiju respektiramo, ali uz ovakvu borbu i zalaganje, ja se nikoga ne bojim. Idemo do kraja!

Drago Vuković smatra da je Hrvatska ipak zasluženo pobijedila.

- Bilo je sumnjivih odluka sudaca, ali pobjeda je zaslužena. Idemo dalje ovim ritmom. Mi smo već u Njemačkoj 2007. pokazali da ne kalkuliramo. Vratit će se jednom u životu. Išli smo na glavu i zasluženo pobijedili. Golove sam posvetio Ivanu. Gledao sam Bjeloruse na TV-u, imaju Rutenku, moramo od prve minute igrati ozbiljno - rekao je naš srednji vanjski.

Neizbježno je bilo i pitanje o vjerojatnom protivniku u četvrtfinalu, naše crne mačke Francuske.

- Svaka utakmica stvara dodatan pritisak, imamo malo lošiji skor s njima, ali došlo je vrijeme da ih pobijedimo. Momci se ne boje, vjerujemo u svoje mogućnosti. Moramo ući puno jače nego na Olimpijskim igrama u Londonu, u meso, u glavu... - zaključio je Vuković.

>>Nema kalkuliranja! Pobijedili smo Španjolsku za 1. mjesto

Komentara 19

Avatar Burviles
Burviles
21:11 19.01.2013.

a ipak meni tu nekaj ne štima sa španjolcima,štel bi da sam u krivu !

Avatar jumanji
jumanji
20:59 19.01.2013.

samo tako decki i sve bu dobro..

HO
horok
09:39 20.01.2013.

the e1...ostavio si isti komentar na mnogo stranica...copy paste...zašto i na sportsku kad to nema nikakve veze s tekstom...ne čini li ti se da si malo otišao na kvasinu...aktivizam ok, nemam ništa protiv, ali ovo polako postaje neukusno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije