Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove loše vijesti

Vuković definitivno otpao, Duvnjak proveo dan u krevetu

'12.08.2012., London, Engleska - Ljetne Olimpijske igre, rukomet, utakmica za 3. mjesto, Madjarska - Hrvatska. Domagoj Duvnjak. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
26.01.2013.
u 16:52

Čekajući utakmicu sa Slovencima igrači nisu imali vremena da se nađu sa djevojkama i suprugama

Nakon što su četiri utakmice za redom igrali u 21.30 sati, naši rukometaši konačno su odahnuli. Protiv Slovenije, za treće mjesto, igrat će ipak nešto ranije i u normalnom terminu za igranje rukometa (19 sati). Nakon poraza od Danske, utučeni, bolesni i ozlijeđeni igrači došli su u hotel debelo iza ponoći. Po ulasku u sobe svi su gledali kako što prije uskočiti u krevet. Na polufinale, posebnim čarterom, stigle su supruge i djevojke, ali ne svih igrača. Dečki su ih mogli samo pozdraviti pogledom na tribinu.

- Na dan utakmice nije bilo vremena za druženje sa svojima. Nismo imali ni jutarnji trening. Dečkima je trebao odmor, a fizioterapeuti i liječnici imali su pune ruke posla - rekao je Ivica Udovičić, direktor reprezentacije.

Igrači su se sa svojima mogli tek čuti telefonski. Vremena za druženja bit će tek poslije utakmice za broncu, kada će sve biti gotovo.

Drago Vuković neće igrati danas. Ozljeda zgloba udaljila ga je s parketa na neko vrijeme. U Lübbeckeu, gdje Vuković igra, nisu baš sretni s tom viješću jer igraju tri važne utakmice u veljači, protiv Löwena, Magdeburga i Gummersbacha. Drago zaista nije imao sreće u završnici ovog svjetskog prvenstva. Protiv Francuske zbog izravnog je crvenog kartona igrao 47 sekundi, a protiv Danske ozlijedio se u 23. minuti. Domagoj Duvnjak cijeli dan je proveo u krevetu. Temperatura nije popuštala.

- Uoči utakmice sa Slovenijom još smo imali sastanak s igračima, kao pripremu za dvoboj i gledanje videa - istaknuo je Udovičić.

Šteta što se na desetu godišnjicu od osvajanja svjetskog zlata u Portugalu, nije u Barceloni okupila ta generacija. Tu su tek Jović, Lacković, Vori, Goluža i Džomba, dok je Balić gledao dvije utakmice u Madridu.

- Htio sam doći u nedjelju na finale, ali sada ništa od toga. Na utakmicu za treće mjesto nisam mogao doći jer sam imao prijateljsku utakmicu sa Gummersbachom - rekao je Goran Šprem koji je silno želio podržati brata Lovru u finalu. Možda neki drugi put...

S obzirom da ima puno aktivnih "portugalaca" zbog obaveza u svojnim klubovima nisu na završnicu u Barcelonu mogli doći Sulić, Dominiković, Kelentrić, Metličić, Balić, Zrnić, Špoljarić i Tonči Valčić. Šola je negdje u Rusiji, a Kaleb i Matošević imaju privatnih obaveza.

Komentara 3

OB
-obrisani-
17:21 26.01.2013.

jel šljaka T-mobil ???........nemojte se igrat....

HO
HomoLudens
17:34 26.01.2013.

Pri kraju teksta je nabrojeno 5 vrhunskih vanjskih igrača, a mi nemamo s kime igrati ni polufinale i za broncu... jedina im je mana što ih Gobac više ne prodaje pa ih njegov posilni ne zove u repku. Balić, Metličić, Dominiković, Sulić, Špoljarić i ostatak nabrojene ekipe bi ove Slovence pojeli za doručak...

B0
bob_07
17:53 26.01.2013.

Uopće mi nije bitan rezultat sa slovenijom. Bez obzira na sve za mene je reprezentacija baš kako oni kažu IZNAD SVIH. Igrali su najljepši rukomet na prvenstvu, francuzi su ih istukli i izmorili, jednostavno nisu imali snage. Možda da su od početka ovi mlađi (zamjene) naše igrali možda bi bilo drugačije, ali nebitno je sad. Pokazali su se u lijepom izdanju, bronca ili četvrto mjesto je isto uspjeh i treba ih dočekati jednako kao da su osvojili zlato.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije