Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTEMBERGER vs. MARSHALL

Vukovi i žuti se obračunali - šakama!

22.11.2008.
u 18:29

Nemili događaj, tučnjava na parketu na kojem su se našli gotovo svi igrači obiju momčadi, obilježila je dvoboj Splita CO i Cibone na Gripama. Igrala se 25. minuta kada je pri rezultatu 43:60 za Cibonu Marshall, nakon obostranog naguravanja, udario domaćeg razigravača Štembergera.

Pogledajte galeriju fotografija obračuna u Splitu

Kada su Štemberger i njegovi suigrači primijetili krv, nastala je opća tučnjava. Štembergeru je u svlačionici pružena pomoć i zaustavljeno krvarenje, a bježao je i Marshall kojeg su gledatelji gađali kojekakvim predmetima. Suci su brzo reagirali, isključili su čak 12 igrača.


Video: Mario Velić

Od Splićana su pod tuš morali ići Štemberger, Vrkić, Vlaić, Poljak, Brun i Radić, a od Zagrepčana Longin, Troha, Vukušić, Zubčić, Princ i Marshall. Prekid je trajao dvadesetak minuta. Gotovo tri tisuće gledatelja natiskalo se na tribinama, izviždali su gostujuće igrače, ali i pljeskom pozdravili njihova trenera Velimira Perasovića.

Cibona se brzo odvojila na četiri razlike da bi u 19. minuti došla do vodstva 28:51. Domaćini su pokušavali šutevima za tri poena stići Cibonu, ali iz 14 pokušaja u prvom poluvremenu ni jednom nisu pogodili! Cibona je i nadskakala žute, imali su dvadeset skokova, a Splićani samo šest.

Mravi napokon slavili


U susretu 9. kola NLB lige košarkaši Zagreba svladali su u dvorani u Trnskom slovensku Krku sa 94:70 (50:31). U tek drugoj pobjedi Zagrepčana u NLB ligi najučinkovitiji su bili Štimac (23), Simon (15) i Tomić (14). Utakmicu je umjesto smijenjenog renera Zagreba Željka Pavličevića vodio Denis Bajramović. (h)

I u drugom je poluvremenu Cibona bila nadmoćnija, bez većih problema privela je utakmicu kraju. Prvi put je Split ove sezone izgubio na svom parketu, a igrom koju su pokazali domaćini nisu ni zaslužili ništa drugo nego poraz.

Splitska policija je najavila mogućnost podizanja kaznene prijave protiv Marshalla zbog nanošenja fizičkih ozljeda, a odluka o tome donijet će nakon izvještaja policijskih službenika koji su svjedočili incidentu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije