Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna kijevska noć

Vukojević: U 85. minuti bili smo prvi, a sad smo zadnji...

Ognjen Vukojević
Reuters
05.11.2009.
u 16:41

Tužni i utučeni sjedili smo dva sata poslije utakmice u svlačionici, tješio nas je i klupski predsjednik Igor Surkis - kaže Vukojević.

Bila je to tužna kijevska noć. Do 86. minute Dinamo je vodio 1:0, a onda je u zadnjih pet minuta primio dva gola i Inter se veselio!

– A mi smo tugovali dva sata u svlačionici. To mi je jedan od najtežih poraza u karijeri – kaže jutro poslije Ognjen Vukojević, koji nije uspio spriječiti Sneijdera da zabije drugi gol:

– Bio sam uvjeren da će naš vratar Boguš uhvatiti odbijenu loptu, bilo me strah da žestokim uklizavanjem ne odnesem i loptu i vratara u gol. No, Boguš je zakasnio, Sneijder je bio brži i rastužio nas...

I prvi pogodak ide na dušu Dinamovu vrataru. Svi su se poslije sjetili standardnog golmana, iskusnog Šovkovskog, koji liječi ozljedu rebra. Međutim, nitko ne osporava Interovu pobjedu, zadnjih pola sata igralo se samo na jedan gol, Dinamov...

– Bolan je samo način na koji smo izgubili, to nam je rekao i klupski predsjednik Igor Surkis na "karminama" u svlačionici poslije dvoboja. Bili smo bolji u prvom dijelu, no Inter nas je u nastavku stisnuo, Mourinho je uveo ofenzivce i imali su niz šansi. Ali, kad nisu zabili tri zicera od 65. do 75. minute, mislio sam da ćemo barem izvući neriješeno. Zamislite, u 85. minuti bili smo prvi, a sad smo zadnji u skupini – nije krio tugu Vukojević.

Dinamova realnost sad je borba za treće mjesto, koje jamči proljeće u nastavku Europske lige...

– Treba nam pobjeda kod Rubina u Kazanu, tim bismo bodovima, vjerujem, osigurali treće mjesto. U zadnjem nam kolu dolazi Barcelona. Iako je u nogometu sve moguće, što je pokazala i naša utakmica s Interom, nekako mi se ne čini realnim da se vadimo baš na Barceloni – smatra naš reprezentativac.

Vukojević u petak dolazi u Hrvatsku na kraći odmor uoči reprezentativnog okupljanja za Lihtenštajn. U Ukrajini je, naime, odgođeno prvenstveno kolo zbog reprezentativnih priprema za utakmicu dodatnih kvalifikacija za SP protiv Grčke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije