Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
START IZ SNOVA

Vukičević: Još da dobijemo SAD pa čekamo četvrtfinale

16.07.2019.
u 11:52

U našoj igri sve je jako dobro funkcioniralo, sve je bilo dobro pripremljeno, igrači su bili maksimalno usredotočeni na igru, a imali smo i dvojicu iznimno raspoloženih pojedinaca

Bolji početak nismo mogli ni zamisliti. Hrvatska vaterpolska reprezentacija na otvaranju Svjetskog prvenstva u Gwangjuu pobijedila je Australiju našeg Elvisa Fatovića s 14:4 (4:1, 2:1, 4:0, 4:2).

Izabranici Ivice Tucka tako su već na samom startu nametnuli svoj autoritet, odigrali su onako kako i priliči svjetskim prvacima. Za čistu desetku, koliko i iznosi razlika u pogocima.

U našoj igri sve je jako dobro funkcioniralo, sve je bilo dobro pripremljeno, igrači su bili maksimalno usredotočeni na igru, a imali smo i dvojicu iznimno raspoloženih pojedinaca.

Marko Bijač obranio je čak 12 udaraca australskih napadača (75 posto), a Ante Vukičević pogađao je gotovo iz svih pozicija i na kraju stao na brojci od šest pogodaka.

– Bili smo odlični u svim segmentima, ali ja bih posebno pohvalio obranu koja je vrhunski funkcionirala. Odlično smo zatvorili njihov napad s dva sidraša i primili samo četiri pogotka, umnogome zahvaljujući i odličnom Bijaču. I u napadu smo bili raznovrsni. Vidi se da smo kondicijski spremni. Sad nas očekuje dvoboj s Amerikancima, želimo i njih pobijediti kako bismo osvojili prvo mjesto u skupini i potom mirno čekali četvrtfinale – kaže Vukičević.

Sa SAD-om igramo u srijedu u 2:50 sati po hrvatskom vremenu. 

Komentara 1

DH
dalibor.hren
06:12 17.07.2019.

Recite usnulim novinarima da smo pobijedili sa 17 : 7!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije