Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD Zagreb

Vujović otkrio razlog svog odlaska s klupe hrvatskog prvaka

Veselin Vujović i Josip Valčić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
22.05.2020.
u 14:03

Meni je Zagreb drugi dom i ako situacije budu dozvoljavale ja sam uvijek spreman za povratak. - izjavio je Veselin Vujović

Veselin Vujović više nije trener Rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb. Zbog osobnih razloga je odstupio s ove pozicije te napušta Zagreb.

U klub je došao u rujnu 2019. godine te se zadržao svega osam mjeseci na poziciji glavnog trenera.

Za to vrijeme klub se plasirao na Final 4 SEHA-Gazprom lige te je grupnu fazu Velux - Lige prvaka završio na sedmom mjestu s pet osvojenih bodova.

Zbog pandemije izazvane virusom Covid-19, Nacionalno prvenstvo i Kup se nisu igrali.

- Nažalost zbog osobnih razloga i privatnog problema kojeg ne mogu riješiti odsustvom iz Srbije, moram napustiti Zagreb. Žao mi je što napuštam Zagreb ali na dva mjesta ne mogu biti u isto vrijeme. Kada riješim problem koji imam, ako RK PPD Zagreb to bude htio, ja ću se rado vratiti. Zahvaljujem vodstvu kluba na razumijevanju i žao mi je što sam ih doveo u nezahvalnu poziciju ovom svojom odlukom. Nadam se da je igračima rad sa mnom koristio u njihovom napretku. Pratit ću ih svakako i navijati za njih ali i za klub. Meni je Zagreb drugi dom i ako situacije budu dozvoljavale ja sam uvijek spreman za povratak. - izjavio je Veselin Vujović za internetsku stranicu PPD-a Zagreb.

Vodstvo, stručni stožer, igrači i zaposlenici se zahvaljuju g. Veselinu Vujoviću na korektnom i fer odnosu kroz ovaj period njegovog drugog boravka na klupi RK PPD Zagreb! 

>> Pogledajte razgovor s Veselinom Vujevićem za Večernji TV

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije