Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijetko viđena drama
Povratak na članak

Vujović je želio braniti sedmerac Nijemcima: Htio sam napraviti sprdnju

– Ostavili smo srce na parketu. Na kraju je završilo 25:25 Takva su pravila, nije tu ništa sporno. Idemo dalje, moramo se što bolje pripremiti za Crnogorce – istaknuo je Cingesar.

Komentari 7

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
13:36 16.01.2018.

Koliko smo se divili Vujoviću i njegovim šutevima kao igrača izvana toliko moramo sad reć da je prava sirovina al u duši nije loš čovjek. No puno bolji kao igrač svakako.

VL
UV
Uvjekprotiv
14:10 16.01.2018.

Oni idu na ARBITRAŽNI SUD! Smješni janezi! Jednom im je skoro prošlo pa sad sve na arbitražu!

VL
TR
Trisestrice
14:02 16.01.2018.

Janezima nikada nije po volji - misle da su u pravu i kada to cesto nisu - recimo kao sa granicama sa Hrvatskom. Samo neka ih Crnogorci pobjede pa neka onda placu.....steta sto ih Nijemci nisu dobili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.