Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO DOBRIH VIJESTI

Vujović dočekao povratak Stipe Mandalinića

Stipe Mandalinić
Danijel Kasap/PIXSELL
22.01.2016.
u 00:30

Veselin Vujović, trener PPD Zagreba i izbornik rukometaša Slovenije, u jednom danu primio je dobru i lošu vijest.

Loša je vijest da je Slovenija porazom od Njemačke završila nastup na Europskom prvenstvu, a dobra vijest što je momčad PPD Zagreba konačno kompletna. U prijateljskoj utakmici protiv Dubrave (39:35) nakon dugo vremena zaigrao je Stipe Mandalinić postigavši četiri pogotka.

Od ozljede se oporavio i pivot Leon Šušnja, koji je postigao sedam pogodaka. Ovih dana trebali bi se treninzima vratiti Filip Ivić, Domagoj Pavlović i Josip Šandrk. U svakom slučaju Vujović će za utakmicu Lige prvaka protiv PSG-a 10. veljače u Areni imati kompletnu momčad izuzev Luke Stepančića.

>> Luka Stepančić teško ozlijeđen, propušta Europsko prvenstvo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije