Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener uoči PSG-a

Vujović: Kada bi u Parizu pobijedili to bi bio sjajan rezultat

23.11.2014., Arena, Zagreb - VELUX EHF Liga prvaka, skupina A, 6. kolo, RK Prvo plinarsko drustvo Zagreb - HC Meshkov Brest. Veselin Vujovic, trener PPD Zagreb.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/6
29.04.2016.
u 15:45

Rukometaši PPD Zagreba u nedjelju igraju uzvratni dvoboj četvrtfinala Lige prvaka kod PSG-a. U prvom susretu Parižani su pobijedili sa 28:20

Trener rukometaša PPD Zagreba Veselin Vujović želi da njegovi igrači u uzvratu Lige prvaka odigraju dobru utakmicu protiv PSG-a. Susret se igra u nedjelju (17 sati)  u Parizu.

- Gledajući rezultat prve utakmice i veliki broj ozlijeđenih igrača, ne možemo se nadati čudu. Za nas je važno da u Parizu odigramo dobru utakmicu i da potvrdimo ono što smo napravili ove sezone. Kada bi pobijedili s jedan ili dva pogotka razlike to bi bio sjajan rezultat za nas - kaže trener Vujović.

Prije šest dana u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka rukometaši PSG-a su u zagrebačkoj Areni pobijedili PPD Zagreb sa 28:20, čime su napravili ogroman korak prema završnom turniru. Brojne ozljede bile su ove sezone najveći neprijatelj PPD Zagrebu.

- Što se tiče ozlijeđenih igrača, Luka Šebetić se vraća u sastav, ali neće biti Domagoja Pavlovića, a možda i Stefana Vujića, koji ima problema sa ramenom", napomenuo je Vujović.

Bek Zagreba Stefan Vujić ove je sezone igrao sjajno, ali zbog ozljede ramena upitan je njegov nastup u uzvratnom susretu u Parizu.

- Osjećam smetnje u ramenu, ali nadam se da nije ništa strašno. No, više ću znati nakon pretraga - kazao je Vujić.

 U listopadu prošle godine u skupnoj fazi Lige prvaka Zagreb je u gostima kod PSG-a izgubio 23:34.

- U toj utakmici smo sami sebe pobijedili u prvih deset minuta. Tada smo imali puno tehničkih grešaka što je PSG-u omogućilo da zabije dosta jeftinih golova. U Parizu neće biti Pavlovića, što je veliki gubitak, ali vraća se Šebetić. Luka ima dobar šut izvana, a upravo su nam njegovi golovi nedostajali u prvoj utakmici četvrtfinala. Idemo odigrati najbolje što možemo, pokušat ćemo pobijediti, a to bi bila velika satisfakcija - izjavio je Vujić.

Kako zaustaviti Hansena i Karabatića, dvojicu ponajboljih rukometaša svijeta?

- Moguće ih je zaustaviti, ali zasad nitko nije pronašao formulu kako to napraviti. Možda mi u nedjelju pronađemo lijek za njih - dodao je Vujić. 

Trener PPD Zagreba smatra da je momčad bila dobra ove sezone u Ligi prvaka, te da će još rasti u sljedećim godinama:

- Iako se momčad dosta promijenila, mi smo ponovno u četvrtfinalu Lige prvaka i moramo biti zadovoljni. Bilo je loših utakmica, ali više je bilo onih u kojima smo odigrali dobro. Dali smo najbolje što smo imali i nadam se da ćemo sljedećih godina rasti kao momčad i jednog dana izboriti Final Four - naglasio je Veselin Vujović.

>> Vori: Ozbiljno smo ih shvatili! Serdarušić: PPD Zagreb neće vidjeti Final-four

Komentara 1

BJ
Bjelovar112
16:17 29.04.2016.

puno srece i do pobjede Zagrebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije