Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD ZAGREB

Vujović: Klub nije imao novca za klasne igrače, ali bit ćemo opet nezgodni

PPD Zagreb
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/6
23.07.2015.
u 11:10

U prvom djelu sezone neće biti Josipa Valčića i Stipe Mandalića, a u Ligi prvaka plinare čekaju Veszprem, Kiel, PSG, Celje.

Veselin Vujović, trener PPD Zagreba, stigao je u grad podno Sljemena samo nekoliko sati prije prve prozivke u Kutiji šibica.

– S velikim entuzijazmom čekam novu sezonu. Odmorio sam se iako sam dosta vremena potrošio obilazeći razne rukometne kampove – istaknuo je Vujović.

U novu sezonu plinari ipak ulaze oslabljeni...

– Istina. Ne samo da će nam nedostajati Ilija Brozović koji je otišao u Hamburg, nego Josip Valčić i Stipe Mandalinić koji će zbog ozljeda propustiti prvi dio sezone. Klub nije imao novca da dovede ekstrakvalitetna pojačanja, ali ovi dečki koji su došli sigurno će se htjeti nametnuti i odigrati najbolje što mogu. Opet, ne treba smetnuti s uma da je ostali dio momčadi iskusniji za godinu dana i već navikao na moj način rada. Znam samo da ćemo i dalje u Areni pokušati svakome zapapriti zvao se on Kiel, PSG ili Barcelona – rekao je Vujović.

Novi su igrači Šandrk, Vujić, Kontrec i Sabljić.

Ne poznajem nikoga od njih osobno, ali ih znam kao igrače. Uostalom, ja sam bio taj koji je dao blagoslov njihovu dolasku. Najviše me zanima Šandrk jer malo je momčadi u Europi koje u svojim redovima imaju 2,10 metara visokog igrača – istaknuo je Vujović.

U novoj sezoni umjesto Saračevića imate novog pomoćnika – Andreja Nikolića.

– Još nisam uspio s njim razgovarati, ali to ćemo obaviti ovih dana. Čovjek je već radio u klubu, potom je dvije sezone proveo u Meškovu kao pomoćnik Željku Babiću. Ove godine uvest ću neke nove zadatke za pomoćnog trenera. Primjerice, morat će na svim pripremnim utakmicama svakih deset minuta upisati postavu koja je na parketu. Baš me zanima koja će postava imati najviše pozitivnih rezultata dok je bila na parketu – kaže Veselin Vujović.

Zagrebaši u petak odlaze na pripreme na Roglu.

– Nadam se da su svi dečki radili po programu koji su dobili i da će doći spremni. Nemam baš puno vremena raditi na fizičkoj spremni – zaključio je Vujović.

>>Gotov je odmor, "plinari" kreću žestoko

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije