Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ključni susret Eurolige

Vučići protiv Fenera trebaju odrasti u "vukove"

Velimir Perasović
Renato Branđolica
16.12.2009.
u 11:33

- Dođite na utakmicu! Trebamo podršku s tribina - pozvao je trener Perasović navijače na utakmicu sezone.

Kada se mikrofoni isključe, pod Tornjem će većina priznati - današnja utakmica protiv Fenerbahçea (18.30 sati) susret je sezone za zagrebačku momčad. Pritisak plasmana u Top 16 trener Velimir Perasović pokušava umanjiti prebacivanjem statusa favorita na turski sastav, ali Draženov dom će očekivati pobjedu.

- Pokazali smo već u Istanbulu da možemo igrati s njima, ali smo isto tako ove godine već dva puta izgubili od njih - rekao je Peras okrećući pogled prema svojim igračima:

- Na treningu sam imao njih devetoricu, a to su sve redom mladi igrači koji prvi put igraju utakmicu odluke na ovako visokoj razini. Nema starijih igrača koji mogu povući i nalaze se u situaciji u kojoj moraju brzo odrasti.

Nije trener "vukova" spomenuo odrastanje i mladost kao ispriku nego kao očekivanje, a prvi među jednakima su Marko Tomas i Marin Rozić. Dvojac predodređen za vođe protiv Barcelone pogodio je tek dva od 16 šuteva iz igre i protiv Fenerbahçea će trebati ubaciti mnogo više. Turci su u Zagreb stigli s podužim popisom ozlijeđenih i “načetih” igrača.

- Kako neće biti Ašika, na poziciji krilnog centra mogao bi zaigrati i Preldžić. Ako ne bude Greera, više će igrati Mršić ili Giriček. Kod tako kvalitetne momčadi riječ je o nijansama - spomenuo je Perasović gostujuće probleme, a nije izostavio poziv navijačima:

- Dođite na utakmicu! Trebamo podršku s tribina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije