Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOJAN OTIŠAO U HAPOEL

Vručina Koprivnicu zamijenio Tel Avivom

Bojan Vručina
Josip Maljak
29.01.2010.
u 12:52

Jedan od najboljih napadača Prve HNL, Bojan Vručina, danas je otputovao u Tel Aviv, gdje će pod paskom Giovannija Rosse obaviti liječnički pregled.

Ako sve bude u redu, potpisat će ugovor s izraelskim prvoligašem Hapoelom u trajanju od tri i pol godine.

Odšteta Slaven Belupu iznosi 300.000 eura, a kako doznajemo, Vručina je i više nego zadovoljan ponuđenim uvjetima u Izraelu.

Direktor koprivničkog kluba Robert Markulin rekao je kako su pri realizaciji transfera prevladala tri razloga:

- Htjeli smo Vručini omogućiti da zaradi novac kojim će se materijalno osigurati. Uz to, opće poznato je da vlada recesija, zbog čega će odšteta biti dobra financijska pomoć klubu za normalan rad.

- I kao treće, trener Zlatko Dalić, zajedno sa svojim stručnim stožerom, procijenio je kako će se na ovaj način otvoriti prostor našim mladim igračima Poredskom i Tepuriću.

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:09 29.01.2010.

U Koprivnici je tako vruco zaista za neizdrzati,zagrijava je VEGETA i svi vezani oko afere,gradani nebojte se necete smrznuti,ako bdete gladni!

BB
bad_boy000
14:43 29.01.2010.

ajde vise odjebite od te Podravke,Koprivnice i svega ostalog bolje se brinite za svoja jadna dupete pa da se vi nebi smrzavali i ostali gladni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije