Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIME U PIREJU

Vrsaljko predstavljen u novom ruhu: Postat će jedna od najvećih zvijezda u Grčkoj

Olympiacos/Twitter
02.07.2022.
u 13:57

Hrvatski desni bek nalazi se u Grčkoj, gdje je u petak navečer potpisao ugovor s Olympiakosom na dvije godine uz mogućnost produljenja za još jednu godinu

Hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko (30) otišao je iz Atletico Madrida nakon što mu je 30. lipnja istekao ugovor, priopćio je klub, a samo dan kasnije Vrsaljko je pronašao novog poslodavca.

"Vrsaljko će se suočavati s novim profesionalnim izazovima, nakon što je odigrao 100 službenih utakmica u crveno-bijelom dresu od kada je 2016. godine došao ovdje iz talijanskog Sassoula", podsjećamo se na priopćenje Atletico Madrida.

Hrvatski desni bek nalazi se u Grčkoj, gdje je u petak navečer potpisao ugovor s Olympiakosom na dvije godine uz mogućnost produljenja za još jednu godinu. Dakle, u Pireju bi mogao ostati do 2025. godine.

U subotu je Vrsaljko i službeno predstavljen, a u klubu su mu poručili: "Šime, sad si dio naše obitelji". U grčkoj ligi bit će jedna od najvećih zvijezda budući da dolazi u klub kao prvak Španjolske s Atleticom i svjetski doprvak s Hrvatskom.


 

Komentara 2

Avatar Zgubider..
Zgubider..
14:43 02.07.2022.

Znači baš se i nije pokazao kad mu s 30 nisu produžili ugovor...

ST
Stipan
14:32 02.07.2022.

Pun promašaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije